ΣΤΟΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

 

Στην αναδουλειά και οι προστάτες της νύχτας. Πως και πως περιμένουν τα παιδιά να τελειώσει αυτό το μαρτύριο με τον κορονοίό και να ανοίξουν τα μαγαζιά. Να αρχίσουν να εισπράττουν κανονικά και με την... άδεια της αστυνομίας.

Άλλο είναι το φοβερό. Το πράμα έφτασε να έχουν πάρει το πάνω χέρι στη νύχτα οι ξένοι. Τωωωωώρα πια. Εδώ και κάποια χρονάκια γίναμε πολυεθνικοί και πολυφυλετικοί στο συγκεκριμένο χωρο. Επειδή κάποιοι Αλβανοί και Ρώσοι, Γεωργιανοί και Σέρβοι είναι πιο σκοτώστρες.

Τι να κάνει το μαγαζί; Ο μαγαζάτορας. Δεν θα κολλήσει να μην τα δίνει στον αλλόδαπό και να... προτιμάει τον... πατριώτη. Ούτε θα κάνει την κουτουράδα να ζητήσει προστασία από την αστυνομία να τον προστατεύσουν από τον ''προστάτη'', τον αδίστακτο γκάγκστερ, που δουλεύει μισακά με τους μπάτσους.

Το δεύτερο μεροκάματο για τον διεφθαρμένο μπάτσο. Μη σου πω ότι αυτός ο δεύτερος μισθός ίσως είναι στο διπλάσιο, και στο τριπλάσιο με το νόμιμο, ανάλογα πως παίζει η συνεργασία με τον νονό της νύχτας.

Η Ελλάδα είναι πίσω από την Αμερική στο γκαγκστερισμό. Επειδή απουσιάζουν οι πραγματικά ισχυροί μαφιόζοι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από κανέναν σε κανένα. Και επειδή οι καπεταναίοι, οι ομαδάρχες όλοι είναι αναλώσιμοι, δεν έχουν πέσει μπετά στην ιεραρχία της νύχτας. Ο πιο θρασύς, για ένα άλφα τέρμινο, επιβάλλει την κυριαρχία του, μέχρι που τον στέλνει στον αγύριστο ένα άλλο φυντάνι της νύχτας, περισσότερο φιλόδοξο και απαιτητικό.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Η... ΛΥΣΗ