ΙΔΡΩΤΙΛΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΝΔΡΙΚΗ... ''ΚΟΛΩΝΙΑ'' ΛΟΙΩΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

Παίδαρος ο Τζίμης. Το ομορφόπαιδο. Και η αζευγάρωτη Έμυ, υποκοριστικό από το Αιμιλία, αδιαφορεί εντελώς στο ασφυκτικό φλερτ του νέου, προς γενική κατάπληξη της παρέας. “Δεν θέλεις γκόμενο, μωρή;” την μαλώνει η κολλητή της. “Πως δεν θέλω, όμως αυτός, ναι μεν μπάνικος και ισορροπημένος, αλλά δεν μου λέει κάτι... ” πουλάει τρέλα η Έμυ.

Μετά από τρεις εβδομάδες, η πάντα μόνη Έμυ, με την κολλητή και την θεία της, σε ταβέρνα στο Θησείο. Έχει πιάσει καλοκαίρι, τα τραπέζια στο ύπαιθρο, πολύ κοντά στις γραμμές του τραίνου. “Δεν ξέρω, αλλά όταν ακούω το τραίνο, ανεβάζει το ρομαντισμό μου... ” εξομολογείται με συναισθηματισμό η Έμυ, και μόλις λίγο μετά δείχνει ξαφνικά ψιλοταραγμένη. Τι συμβαίνει; Έχει ήδη πλησιάσει στο τραπέζι να πάρει παραγγελία ο 25χρονος σερβιτόρος, φιγούρα αδιάφορη, άνοστη, ουδέτερη.
“Τι έπαθες, καλέ;” απορεί η κολλητή. “Δεν ξέρω, το γκαρσόνι...” λέει η Έμυ, σε κατάσταση ανασφάλειας. “Το γκαρσόνι, τι;...” επεμβαίνει η θεία. “Να, δεν είμαι σίγουρη, νοιώθω να με κτύπησε η μυρωδιά του...”.

Η κολλητή άναψε τσιγάρο. “Τι μαλακίες μας λες, ρε, Έμυ... Πεινάς! Αυτό είναι. Ποια μυρωδιά, κουζινίλα βρωμάει ο τύπος...”.

Με 4-5 πιάτα επιστρέφει ο σερβιτόρος και η θεία βρήκε την άκρη αμέσως. “Κορίτσια, να σας πω το μυστικό. Η ιδρωτίλα του νέου, όχι η κουζινίλα τρέλανε την ανηψιά μου...”. Η κολλητή βλέπει τις ιδρωμένες μασχάλες του σερβιτόρου και με ελαφρό τόνο ειρωνείας ρωτάει την θεία της φίλης της: “Κι εγώ γιατί δεν αισθάνθηκα κάτι από την... ιδρωτίλα του;”.

- Ίσως επειδή σεξουαλικά δεν πεινάς, όπως η ανηψιά μου..., εξηγεί η θεία.

Δεν αισθάνεται καμιά έλξη για τον κούκλο Τζίμη και επιτόπου στην Έμυ άναψαν τα γλομπάκια μέσα της για κάποιον που εμφανισιακά είναι το τίποτα. Τον εντελώς αδιάφορο σερβιτόρο. Να, όμως, που έκαναν παιχνίδι τα υγρά της. Άνθρωποι και ζώα με τον ιδρώτα τους ενεργοποιούν σεξουαλικά το άλλο φύλο. Διαπιστωμένο, επιστημονικά.

Η γυναίκα όταν οσμίζεται αρσενικό ιδρώτα με τη μια αυξάνει τα επίπεδα εκείνης της ορμόνης, που συνδέεται με τη σεξουαλική επιθυμία. Και εκκρίνει περισσότερη κορτιζόνη, την ουσία που διευκολύνει τη διείσδυση στον κόλπο της.

Ξέχνα τις φιρμάτες κολώνιες. Δεν μετράνε στον... ερωτικό ανταγωνισμό με την ιδρωτίλα. Ειδικά στα κορίτσια 18-23 χρονών. Και οι άνδρες δεν κρατιούνται, αν μυρίσουν γυναικεία εσώρουχα, μάλιστα όχι απαραίτητα σλιπάκι, όταν εκείνες έχουν περίοδο. Επιτόπου η τεστοστερόνη βαράει κόκκινο στο σάλιο τους, στο σπέρμα τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ.. ΓΑΜΟ ΤΗΣ