ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

 

Με λευκή ατζέντα από ηλικία 17, 19, ίσως και 22 χρονών, ξεκινάει ο άντρας να ΄ρχεται σε ολοκληρωμένη επαφή με γυναίκα. Και το κονταίρ όσο μεγαλώνει αρχίζει να γράφει, να πλουτίζει τη γκομενική του λίστα. Εξαρτάται από το προσωπικό του... μπάτζετ, δηλαδή με πόσες περίπου κατά μέσο όρο ξαπλώνει την δεύτερη και την τρίτη δεκαετία της ζωής του. Υπολογίζει τις κανονικές του σχέσεις ή τις γυναίκες που πραγματικά του έκατσαν. Δεν θα βάλει στο λογαριασμό π.χ. και την χοντρή, εκείνη την άβυζη, που δεν υπέκυψε στη γοητεία του.

Για σκέψου να κάνει κάποιος τον απολογισμό του, στα 60 και στα 70 του, όταν θαρρεί πως έχει πια τελειώσει, όταν πλέον δεν είναι σε θέσει να κατακτήσει γυναίκα, και η γενική σούμα να είναι για κλάματα. ''Με πόσες πήγες;'' θα τον ρωτήσει ο πορτιέρης, όταν πάει στον άλλον κόσμο κι αυτός να ντρέπεται να αναφέρει το νούμερο. Φτωχό, πάμφτωχο το σεξουαλικό του ταμείο.

Ο κόσμος ψοφάει για σεξ κι όμως κυκλοφορεί στη δίαιτα! Φοβερά πράγματα. Είναι ανατριχιαστικά τα αποτελέσματα των σχετικών ερευνών. Από τη σκέψη, από την επιθυμία ανδρών και γυναικών να κάνουν σχέση, να έχουν τη σεξουαλική ζωή που τους αξίζει μέχρι στο τι ακριβώς συμβαίνει, υπάρχει... απόσταση. Μιλάνε τα στοιχεία, οι αριθμοί.
Υπολογίζεται στο 44% του κόσμου που δεν είναι ευχαριστημένο από τη σεξουαλική του δραστηριότητα. Τι θα πει αυτό; Είναι παντρεμένοι και δεν τους αρκεί η σύζυγος, ο σύζυγος . Κι αν άνδρας π.χ, έχει ερωμένη, πάλι δεν είναι ικανοποιημένος, θα ήθελε μία ακόμα.

Ποιος φταίει που ο κόσμος έχει μικρότερη σεξουαλική δραστηριότητα απ' όσο επιθυμεί; Να το πάμε στην πολυφορεμένη πατέντα, δεν έχουμε φράγκα, και φταίνε οι πολιτικοί. Το κατεστημένο κάνει δύσκολη τη ζωή μας. Δεν στέκει να ρίξει κανείς την ευθύνη σε... τρίτους.
Σύμφωνα με σχετική έρευνα που έκανε σ' όλον τον κόσμο διεθνής εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών ένα ποσοστό σχεδόν 50% των Ελλήνων δηλώνει όχι καλή σεξουαλική ζωή. Ποιος φταίει;

Στη Νιγηρία και στο Μεξικό είναι ευχαριστημένοι σε ποσοστό 71-80%. Πιθανόν να μην είναι υπερσεξουαλικοί οι Μεξικάνοι και οι Νιγηριάνοι, αλλά να μην ψάχνουν υψηλώτερο σκόρ, να 'ναι βολεμένοι όπως τη βγάζουνε. Στην Ιαπωνία, άλλος κόσμος αυτοί, μόνον το 10% ανδρών και γυναικών είναι χορτάτοι σεξουαλικά.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΣΩΜΕΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΦΑΕΙ... ΚΕΡΑΤΟ!