ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ… ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ!

 

Το αναπάντητο ερώτημα. Γιατί τις ημέρες του κορονοϊου τα ράφια του σουπερμάρκετ έμειναν από χαρτί τουαλέτας. Που οφείλεται αυτό; Μετά από σχετική έρευνα σε διάφορες χώρες, διότι η έλλειψη του εν λόγω προϊόντος δεν παρατηρήθηκε μόνον στην Ελλάδα, βγήκε μια μάλλον αναπάντεχη διαπίστωση. Ποια είναι, παρακαλώ;

Πολλοί άνθρωποι είναι οργανωτικοί. Προβλεπτικοί. Αγχώδεις. Και ακριβώς λόγω αυτών των χαρακτηριστικών τους όταν αποφασίστηκε η καραντίνα έσπευσαν να προμηθευτούν και να καβατζάρουν χαρτί τουαλέτας. Με συνέπεια να ανέβει στο 700% η ζήτηση του χαρτιού για την πασίγνωστη προσωπική χρήση που γίνεται ιδιαιτέρως.

Το θέμα έγινε αντικείμενο συζήτησης σε φιλική παρέα, κάπου στην Κηφισιά. Εγώ θα σας πω γιατί πολύς κόσμος τρομοκρατήθηκε με τον Covid-19 και εξαφάνισε το κ..όχαρτο, είπε αποφασιστικά ένας από την ομήγυρη και απέρριψε κατηγορηματικά τα ευρήματα της έρευνας.

- Λειτούργησε ο φόβος... Αυτή είναι η εξήγηση γιατί έφυγε όλο το στοκ από χαρτί τουαλέτας.

''Τι εννοείτε;... '' τόλμησε να ρωτήσει μια γηραλέα κυρία. ''Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ο φόβος από τον κορωνοϊό με το χαρτί τουαλέτας... ''.

- Ένας φταρνίστηκε, κυρία μου, και 23 άτομα που ήταν δίπλα του... χεστήκανε! Όπως το ακούτε, τα κάνανε επάνω τους από το φόβο ότι κόλλησαν τον ιό.

''Μη μου λέτε!... Μιλάτε σοβαρά, κύριε;''

- Πολύ σοβαρά μιλάω, κυρία μου. Να, γιατί όποιος έβρισκε χαρτί τουαλέτας σε σουπερμάρκετ νόμιζε πως έπιασε θησαυρό στα χέρια του. Φοβόταν ότι κι αυτός θα χεστεί επάνω του αν έχει την ατυχία να πέσει σε... φτάρνισμα.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ