ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΙΜ ΚΙ ΕΝΑ... ΚΕΡΑΤΟ!

 

Αν θέλει το πιστεύει εκείνος που ακόμα δεν παντρεύτηκε. Γιατί κάποιος να τον πείσει με το ζόρι; Το θέμα είναι- και η κουβέντα γίνεται μεταξύ μας- ότι είναι κομματάκι δύσκολο να το γλυτώσει αν προχωρήσει στο γάμο. Θα τον πάρει κι αυτόν το ποτάμι. Όπως εκατομμύρια άλλους άνδρες.

Παντρεύεται ο νέος στην ώρα του ή καθυστερημένα ο μπεκιάρης, όπως λέγανε παλιά τον ανύπαντρο, τον εργένη, και πέφτει στην αγαμία. Αυτό είναι το τρομερό. Κι όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο περισσότερο δεν κάνει κέφι να πλησιάσει την σύζυγό σου. Κορμάρα να 'ναι, να την βλέπει ο άλλος και να λοιώνει από πόθο, για εκείνον είναι απλά η... σύζυγος του. Δεν τον τραβάει να το κάνει μαζί της. Κι αν το κάνει, η δουλειά θα παίξει χωρίς επιθυμία καυτή. Γιατί;

Ο γάμος! Αυτό το…''καλό'' έχει η παντρειά. Στέλνει τον έγγαμο σε ξένο κρεβάτι. Και τον σύζυγο, και την σύζυγο. Το έλεγε φίλος, χρόνια πολλά πριν, και δεν είχα λόγο να τον αμφισβητήσω. Παντρεμένος με μανουλομάνουλο, και ποτέ δεν έπαψε να του αρέσει η γυναίκα του. Όμως... Με τον καιρό τρεμόπαιζε, μέχρι που έσβησε κάποια στιγμή το καντήλι της σεξουαλικής επιθυμίας, ειδικά με την συμβία του.

Επιμένω στη λεπτομέρεια, ότι στα μάτια του φίλου μου, η κυρία του ήταν να την πιεις στο ποτήρι. Ο κόμματος. Στην εκκλησία, βέβαια, δεν το λένε τη στιγμή του μυστηρίου, όταν αλλάζουν τα στέφανα στο κεφάλι. Ότι στους δυο νιόπαντρους... φυτεύουν κι ένα σπόρο που θα βγάλει κέρατο!
Φοβερά πράγματα! Φοβερά τα στοιχεία της έρευνας. Οι 8 στους 10 άνδρες απατούν τις γυναίκες τους. Και οι 6 στις 10 γυναίκες καταφεύγουν επίσης σε εξωσυζυγική σχέση. Μιλάμε για Ελλάδα. Και μιλάμε για το σήμερα.

Δεν είπαμε το πιο φοβερό. Το φοβερότερο. Πολλά ζευγάρια, κι όταν λέμε πολλά, εννοούμε πολλά, πάρα πολλά, αποφεύγουν το σεξ. Όχι, βέβαια, για να μην... απατήσουν τον γκόμενο, την γκόμενα, απλά δεν κάνουν κέφι πλέον τον σύζυγο, την σύζυγο.
«Αδελφές ψυχές»! Έτσι χαρακτηρίζουν οι ειδικοί τον άνδρα και την γυναίκα που ναι μεν είναι παντρεμένοι, αλλά έχουν ξεχάσει την ερωτική συνουσία. Και παρ' ό,τι δεν τους δένει το σεξ, αυτοί συνεχίζουν... αγαπημένοι το γάμο τους.

Ανοησίες. Αφού δεν πηδιούνται, ένα σημαίνει. Ότι το αντρόγυνο έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλον. Και δεν χωρίζουν γιατί... βαριούνται να χωρίσουν.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ