ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ

 

Το άγχος της σημερινής γυναίκας. Η μόνιμη αγωνία της. Από τότε που αρχίζει το σχολείο. Να αρέσει. Και χωρίς να το συνειδητοποιεί με τη συμπεριφορά της μπαίνει στο λούκι. Από το φόβο μήπως και δεν είναι μοδάτη, γίνεται όρθιο θύμα του ίδιου του εαυτού της. Γιατί θέλει να κυκλοφορεί με γυμνασμένο κορμί, καλλίγραμμη, λεπτή, ξανθιά. Όπως τα μανεκέν που βλέπει στην τηλεόραση, στις φωτογραφίες στα περιοδικά.

Βγαίνει έξω σήμερα το κορίτσι ντυμένη, χτενισμένη, μακιγιαρισμένη με τέτοιο look και δεν είναι ο αληθινός εαυτός της. Και πως να είναι, όταν δεν τον αναζητεί. Θύμα είναι. Μέσα σε μια παγίδα εικόνας άλλης γυναίκας. Σύμφωνα με τις επιταγές των μόδιστρων, των διαφημιστών, των παρουσιαστριών. των σκηνοθετών του σινεμά.

Η γυναίκα γεννήθηκε για να αρέσει. Να είναι επιθυμητή. Ποθητή. Να κάνει γκελ και στον άνδρα που δεν σκέφθηκε να ξαπλώσει μαζί του. Γι' αυτό ξοδεύει πολύ περισσότερο χρόνο και... προβληματισμό από τον άνδρα στον καθρέπτη.

Και γιατί θέλει να αρέσει η γυναίκα, τόσο στον άνδρα όσο και στην ίδια, μάλιστα από τις μικρές της ηλικίες; Επειδή έτσι αισθάνεται καλύτερα. Πιο ασφαλής. Πιο σίγουρη με τον εαυτό της. Και, το παραδέχεται ή όχι, για να τονώσει τη σεξουαλικότητά της. Να την επιδείξει έτσι κι αλλοιώς. Σεμνά και κραχτά. Ο αρσενικός πώς παίζει;

Σκέπτεται το κορμί της! Σωστός ο παίκτης. Πως, όμως, θα την καταφέρει; Ξεκινά επιχείρηση από... αριστερά. Δηλαδή; Πριν κερδίσεις το γυμνό σώμα της, βάζει το μυαλό της στην πρέσα. Την παραμυθιάζει. Την κάνει, δηλαδή, να νοιώσει υπέροχα ως άτομο, ως προσωπικότητα, ως γυναίκα. Όχι επειδή διαθέτει ωραίο πωπό, απίθανο βυζί, ντελικάτη μέση, πρόσωπο γοητευτικό. Το σότο πέφτει για τα έξυπνα μάτια της, για την ιδιαιτερότητα της, το πόσο ευχάριστα μιλάει, ότι τον εντυπωσιάζει η αλήθεια του χαρακτήρα της. Τέτοια. Θα νοιώσει υπέροχα το κορίτσι. Και καθόλου... εύκολη επειδή θα του δοθεί.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ''ΑΣΧΗΜΕΣ'' ΓΚΟΜΕΝΕΣ