ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ... ΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ

 

Η μία στις δέκα γυναίκες απατάει το σύζυγό της. Αυτό είναι ευχάριστο για τους... άντρες. Και πολύ ευχάριστο ειδικά στους παντρεμένους άντρες! Και γιατί, παρακαλώ; Επειδή η γενική εντύπωση του αρσενικού φύλου- όχι μόνο από τις… προσωπικές εμπειρίες- είναι πως σίγουρα υπερβαίνει το 40 με 50% το ποσοστό των γυναικών που φοράει κέρατο στον σύζυγο. Άρα, ακούγεται με σχετική... ανακούφιση το αποτέλεσμα της σχετικής επιστημονικής έρευνας.

Να ζορίσουμε λίγο την κουβέντα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα ευρήματα της έρευνας. Που μοιάζουν με ανατροπή, και χαρίζουν ένα συναίσθημα παρηγοριάς στους έγγαμους, αφού ήταν βέβαιοι πως μεγαλύτερο από το 10% είναι το ποσοστό των άπιστων γυναικών. Ερώτημα πρώτον, λοιπόν…

…Πάντα η σοβαρή συζήτηση, αυτή σε άτομα που συμμετέχουν στο συμπόσιο και αναζητούν ουσία και κάποιο αποτέλεσμα, ξεκινάει με ερώτημα. Λοιπόν. Πόσες, το Νο 1 ερώτημα, από τις γυναίκες που δεν έχουν ξενοπηδηχθεί σκέφτηκαν κάποια στιγμή την ιδέα να απιστήσουν.
Άλλο ερώτημα. Η πιστή γυναίκα γιατί μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε σε ξένο κρεβάτι. Να τσιλιμπουρδίσει μία φορά, να μην αφήσει... χαμένη μια άλφα περίπτωση. Όχι απαραίτητα να βρει εραστή. Ας υποθέσουμε πως δεν... λύγισε, πως αντιστάθηκε διότι αγαπάει τον άνδρα της, τον σύντροφό της. Αυτή η κυρία θεωρείται πιστή στο ταίρι της, στο στεφάνι της, στο λόγο της;

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Άλλο δεν γουστάρει να προδώσει τον άνδρα της, κι άλλο δεν πάει μ' άλλον για λόγους προσωπικής ηθικής. Επειδή απλά ΔΕΝ το επιτρέπουν οι αρχές της. Στο φινάλε, να διαπράξει κάτι το οποίο θα την σκότωνε ψυχολογικά αν το έκανε ο σύζυγος της, σεξ με άλλην.

Αυτό είναι το ένα. Το άλλο, είναι μια γυναίκα- όσο και να το κρυφογουστάρει- δεν έχει τα κότσια να βρεθεί εκτός συζυγικής στέγης, διότι δεν αντέχει το βάρος μιας τέτοιας «αμαρτίας». Μιας τέτοιας ενοχής.
Το τελειώνω. Κάποια πράγματα είναι επόμενο να μην τα επισημαίνουν οι έρευνες, με τις οποίες απλά πληροφορούμαστε αριθμητικά στοιχεία. Στατιστικά. Οι κοινωνικές συμπεριφορές δεν φωτίζονται απόλυτα από τη μια και από την άλλη γεννούν ερωτήματα που για να τα σκαλίσεις χρειάζονται τόλμη.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ