ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ''ΤΡΙΟ'' ΚΑΙ ΤΑ... ΚΑΛΑ

 

Τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες στην Ελλάδα ήταν μόδα το τρίο. Τρία αγόρια, ερασιτέχνες στη φωνή και την κιθάρα, έφτιαχναν ομάδα και τραγουδούσαν. Για το κέφι τους, για την παρέα. Πασίγνωστα έγιναν το «Τρίο Κιτάρα», το «Τρίο Μπελκάντο» κ.α.. Το «τρίο» στο σεξ είναι μια άλλη ιστορία. Και διαφέρει ανάλογα τη ...σύνθεση του. «Τρίο» είναι άντρας με δύο γυναίκες, τρίο και δύο αγόρια με κορίτσι. Μην το πάμε παραπέρα. Με τρεις άνδρες, με τρεις γυναίκες. «Τρίο» είναι κι’ αυτά.

Να περιοριστούμε στο παιχνίδι με δύο άνδρες. Γιατί, λοιπόν, μια γυναίκα, στα 40 της π.χ. ή μια 25αρα, ακόμα και ανήλικη, να συμμετάσχει σε «τρίο»; Επειδή θέλει να δοκιμάσει «κάτι άλλο», μια εμπειρία απαγορευμένη. Να γνωρίσει μεγαλύτερη, διαφορετική σεξουαλική ικανοποίηση απ’ ο,τι μ’ έναν άνδρα. Και, βέβαια, θα το τολμήσει επειδή έχει εμπιστοσύνη στους δύο συμπαίκτες, ότι δεν θα την εκθέσουν στη διαδυκτιακη εποχή μας.

Πανεπιστημιακή κλινική στις ΗΠΑ σε συνεργασία με το τμήμα ψυχολογίας της έκανε σχετική έρευνα. Πολύ σοβαρή έρευνα, δεν «εκβίασε» τις απαντήσεις για εντυπωσιασμό, διότι σκοπός ήταν να καταγραφούν σκέψεις, αντιλήψεις, επιθυμίες του γυναικείου φύλου.

Διαπιστώθηκε ότι μια στις τρεις κοπέλλες από ηλικίας 14 χρόνων είχε κάνει σεξ ταυτόχρονα τουλάχιστον με δυο αρσενικούς παρτεναίρ. Οι μισές απ’ αυτές είχαν «αναγκαστεί», είτε από υπερβολική πίεση, είτε γιατί τις είχαν απειλήσει, τις είχαν εκβιάσει. Ακόμα, η μια στις τρεις έλαβε μέρος στο «τρίο», διότι ήταν μεθυσμένη ή μαστουρωμένη. Στην πραγματικότητα παρά τη θέληση της, δηλαδή.

Το 65% των γυναικών που -έτσι ή αλλοιώς- είχαν την εμπειρία σε «τρίο», το μετάνοιωσαν. Μετά, όμως, από κάποιο διάστημα θα ήθελαν να το... επαναλάβουν, με συνθήκες δικής τους επιλογής.

Πάντα σύμφωνα με την έρευνα, δεν έχει νόημα η συμμετοχή σε «τρίο» γυναίκας αν αυτή δεν αισθάνεται απελευθερωμένη. Δεν θα την ικανοποιήσει, αν έχει δισταγμούς, αναστολές, ενοχές. Ασφαλώς το man to man, πιο σωστά το woman to man υπερέχει, διότι χαρίζει πιο ''γεμάτη'' ηδονή και περισσότερους οργασμούς στην γυναίκα σε σύγκριση με το «τρίο», όμως όταν οι δύο συμπαίκτες είναι κατώτεροι της περίστασης.

Το τελευταίο. Οδυνηρό μάλλον για την γυναίκα να κάνει «τρίο» με δύο μαλάκες. Να το ρίξουν αυτοί στο χαβαλέ, στις πλακίτσες και εκείνη να τα 'χει με την ατυχία της, που έπεσε στην περίπτωση.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΟΡΝΟΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ;