ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 

Σωστό το ερώτημα της Κατερίνας Στεφανίδη (φώτο). Ερώτημα που είναι ένα κατηγορώ. Γιατί επιτρέπεται σε κόσμο να παρακολουθεί π.χ. συναυλίες μουσικής και να πηγαίνει σε θέατρα και απαγορεύεται η παρουσία θεατών σε γήπεδα, σε στάδια.

Και από κοντά αβαντάρει το ερώτημα της πρωταθλήτριας στο κοντάρι η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη η οποία μιλάει για τις... βδέλλες στα μπαρ, εκείνους που στριμώχνονται στα νυχτερινά κλαμπ.

Λογικό, λοιπόν, το παράπονο από την αθληταρού Κατερίνας Στεφανίδη. Όπως ισχύουν περιορισμοί και μέτρα ασφαλείας στη διασκέδαση, το ίδιο να γινόταν στον αθλητισμό. Γιατί συνέβη αυτός ο διαχωρισμός; Γιατί όταν έκλεισε ο κύκλος της καραντίνας, το ποδόσφαιρο και η κάθε άλλη γηπεδική δραστηριότητα δεν ξαναβρέθηκαν στα ίσα τους;

Γιατί η τηλεόραση καλύπτει την απουσία κόσμου στις κερκίδες. Οι αθλητικές επιχειρήσεις ψιλοκονομάνε από τα έσοδα της τηλεόρασης. Από την άλλη, οι διεθνείς αρχές και οι κυβερνήσεις δεν ένοιωσαν κάποια ιδιαίτερη πίεση από τους μεγαλομέτοχους του ποδοσφαίρου. Από τις συντεχνίες των ιδιοκτητών των κλαμπ.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΞΕΡΟΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ