ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ... ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

 
Πόσοι ιερείς έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό; Άγνωστο. Δεν είναι απαραίτητο να γνωστοποιείται ο αριθμός των θυμάτων ανάμεσα στους ρασοφόρους από την πανδημία. Όχι και να σαμποταριστεί η πίστη, η οποία είναι αρκετή για να προστατεύει την υγεία, όπως σαλιάριζαν άνθρωποι της εκκλησίας.
Δεν θέλουμε μάσκες, αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και αποκριάτικα πράγματα, έλεγαν και εννοούσαν ό,τι έλεγαν, διότι οι άνθρωποι έχουν εμπιστοσύνη στη δύναμη της πίστης. Και επειδή η εκκλησία, όσο και να μη φθουράει σήμερα σε κάποιο άλφα ποσοστό του κόσμου, παραμένει δύναμη που επηρεάζει, γι' αυτό η κυβέρνηση αποφάσισε ότι δεν είναι υποχρεωτική η μάσκα μέσα στους ναούς.
Ο σοβαρός, ο σκεπτόμενος αγνοεί το τι λέει η εκκλησία και η κυβέρνηση και όποιος παριστάνει τον προστάτη κάθε είδους συμφέροντος του κοσμάκη. Σημασία έχει ποια η συμπεριφορά του καθένα ''κοινωνικού ατόμου''. Του καθένα με κοινωνική και ΑΤΟΜΙΚΗ συνείδηση.
Τέλος πάντων, μέσα στα κρούσματα πλέον είναι ο ένας μετά τον άλλον και παπάδες. Και, το τονίζω, δεν έχουν ευθύνη τόσο εκείνοι οι ιερωμένοι που δεν έπαιρναν μέτρα ασφαλείας, όσο οι πιστοί που δεν ακολουθούσαν τις εντολές της επιστήμης. Υπόλογοι κοινωνικά οι ''απείθαρχοι'' παπάδες, αλλά να ληφθεί υπ' όψιν ότι πιστεύουν. Ότι ο Θεός, η Παναγία και δεν ξέρω ποιος άλλος από το θεϊκό πάνθεον εμποδίζει κάθε νόσο στον πιστό όταν αυτός μπαίνει στην εκκλησία, φιλάει τις εικόνες, βάζει αγιασμό στο στόμα.
Διαβάστε ακόμα:

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ...