ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ''ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ'' ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ... ΣΤΥΣΗ

 
Κάποτε, και για να είμαστε ακριβείς μέχρι 30-40 χρόνια πριν, η σεξουαλική πράξη ήταν αυστηρά προσωπική υπόθεση. Με την έννοια ότι δεν σκεπτόταν καν κανείς να πάει και στον γιατρό ακόμα να πει το όποιο πρόβλημα του.

- Γιατρέ, την έχω μικρή, μπορείς να μου την μεγαλώσεις

- Γιατρέ, δεν μου σηκώνεται… , συνήθως όποτε κάνω κέφι με προδίδει το πέος μου.

- Γιατρέ, σπάνια ή καθόλου δεν έχω οργασμό, ακόμα κι όταν ξαπλώνω με άνδρα που γουστάρω

 

Το πρόβλημα της στύσης, της σκλήρυνσης του ανδρικού μορίου. Εκατομμύρια άνδρες στον πλανήτη υποφέρουν, ακόμα και στις καλές, τις καρποφόρες ηλικίες. Χωρίς να είναι διαβητικοί ή υπερτασικοί, χωρίς να κάνουν χρήση ψυχοφαρμάκων ή γιατί είναι… γέροντες. Και τι συμβαίνει; Οι άνθρωποι πλακώνουν τα χάπια. Και την ψάχνουν με θεραπείες και φάρμακα.

Πριν 50 και 100 χρόνια δεν υπήρχε αυτή η μανία των ''κοινωνικών ερευνών'' γύρω απ' ό,τι αφορά το σεξ. Και μέσα σ' όλα να διαπιστωθεί το μέγα ζητούμενο, ποιο είναι το ποσοστό των ανδρών οι οποίοι την καυτή στιγμή συλλαμβάνονται… ανίκανοι. Το πέος να μην ανταποκρίνεται στην αποστολή του, να παραμένει αδιάφορο σε πείσμα της επιθυμίας του άνδρα.

 

Σήμερα, καρατσεκαρισμένο, το κακό κτυπάει πολλούς, παρά πολλούς άνδρες. Και πέφτει η επιστημονική φιλολογία σχετικά με τα αίτια. Το άγχος, το στρες, τα προβλήματα που νεκρώνουν τον εγκέφαλο κι αυτός ο κερατάς δεν στέλνει το κατάλληλο «μήνυμα» ώστε να ερεθιστεί το πέος, να πάρει φωτιά και να θεριέψει.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών προβλήματα στύσης έχουν ένα εκατομμύριο άνδρες!!! Απ’ αυτούς μόνον το 10% απευθύνεται στον ειδικό επιστήμονα. Γιατί; Ντρέπεται ο άλλος να μιλήσει, να εξομολογηθεί για το συγκεκριμένο προσωπικό του πρόβλημα.

Από το 1990 στην αγορά βρίσκει ο καθένας 60 περίπου «βοηθητικά», προκειμένου να έχει στύση. Να δώσει μόνιμη (;) ή προσωρινή λύση στο πρόβλημα. Το απόλυτο φάρμακο δεν υπάρχει. Να το παίρνει ο άλλος και κάνει σίγουρα τη… δουλειά του. Χάπια, λοιπόν, ακόμα και μη εθιστικά, από τα οποία όμως εξαρτάται ο χρήστης, άσε ότι έχει την αβεβαιότητα στην αποτελεσματικότητα τους.
Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ