ΣΤΑ 40 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΗΣ

 
Γυναίκα κάτω από 40 χρονών δεν την πλησίαζε ο Σταμάτης, ένα φιλαράκι που πριν χρόνια πολλά κάναμε παρέα. Τρέλα με το φουστάνι ο Σταμάτης. Αθεράπευτη τρέλα. Η ζωή του όλη ήτανε στη γύρα με τις γυναίκες. Όχι ό,τι του κάτσει, όμως. ''Η ειδικότητα μου είναι στις ηλικίες από 40 μέχρι 45'' έλεγε με νόημα.
Μάλιστα, ειδικότητα! Όπως ειδικότητα έχει ο γιατρός, ο ωρολογοποιός, ο καθηγητής πανεπιστημίου, ο υδραυλικός, ο δικηγόρος. Και παίζει η ειδικότητα της ειδικότητας. Γιατρός σκέτο δεν λέει κάτι, τι ειδικότητα γιατρός; Δικηγόρος, αλλά με ειδικότητα στα διαζύγια, άλλος στα ναυτιλιακά, άλλος στη δυσφήμιση δια του τύπου. Έτσι και ο Σταμ, κανονικός επαγγελματίας στο κυνήγι του έρωτα, εξελίχθηκε σε σπεσιαλίστα στο νταραβέρι με 40αρες, και 40 plus.

 

Ο παίκτης, όπως μου ανέλυε, γνώριζε πολύ καλά τι θέλει, πως σκέπτεται η γυναίκα όταν καβατζάρει τα 40. Και, μάλιστα, η παντρεμένη σαραντάρα. Να το πούμε κι αυτό. Ο Στάμος είχε μελετήσει τα χούγια της έγγαμης σαραντάρας, όχι της άγαμης, ούτε της χήρας. Είπαμε, θέμα ειδικότητας. Άλλος πουλάει ψάρια και καραβίδες άλλος λάχανα και πιπεριές. Έκαστος στο είδος του, που λέει και η ρεκλάμα.

Ο φίλος, λοιπόν, δεν τσαμπουκαλεύεται τον τυχαίο, τον ερασιτέχνη εραστή. Δεν ασχολείται να ρίξει μια σκόρπια γκόμενα, επειδή έπεσε στην περίπτωση της εύκολης. Όχι τέτοια πράγματα. Επιστήμων ο άνθρωπος. Κάνει παιχνίδι στα σίγουρα. Ο ειδικός, είπαμε. Σαλτάρει στο γήπεδο του. Με τον τύπο της γυναίκας που τον κατέχει σχεδόν απόλυτα.   

Κι αν ρωτούσες τον κάποτε 30αρη Σταμάτη, ''Ρε, αγόρι μου, γιατί αυτοεκπαιδεύτηκες στις 40αρες, κι όχι στις 20αρες, τις 25αρες;'', είχε έτοιμη την απάντηση: ''Δεν πάω με γυναίκα, έτσι να λέω ότι πήγα, ότι μαγκιά μου που την κατέκτησα. Εγώ είμαι ερωτικό ζώο, έχω απαιτήσεις από την άλλη, να τα δίνει όλα, να λοιώνει, να πεθαίνει στο κρεβάτι. Ε, τέτοιες γυναίκες πιο εύκολα θα τις βρεις αν είναι παντρεμένες και σαραντάρες, 40 και κάτι ψιλά. Έγκυρο, σου λέω!''.

Γιατί πιάνω την περίπτωση ''Σταμάτης'', που μεταξύ μας, ούτε ωραίος είναι, ούτε διαθέτει καλοχτισμένο κορμί. Ο κερατάς έχει το στόμα, τα λέει φαρσί. Τι παρλάρει; Αυτά που θέλει να ακούσει η άλλη. Και επί πλέον είχε το προσόν να της προκαλεί εμπιστοσύνη. Να αισθάνεται σιγουριά εκείνη που πρόκειται να απιστήσει, πως έχει να κάνει με κύριο, όχι κάποιο τσογλάνι.

Θυμήθηκα τον παλιόφιλο, όταν έπεσε στα μάτια μου μια επιστημονική έρευνα με την οποία επιβεβαιώνεται πως η περισσότερο ερωτική περίοδος της γυναίκας είναι μετά τα 40 της! Όταν τα παιδιά της έχουν σχεδόν ενηλικιωθεί, έχουν φύγει από το σπίτι, είτε γιατί φοιτούν, είτε γιατί παντρεύτηκαν. Τότε η 40άρα, η 42άρα, η 45άρα, μάλιστα αν έχει αυτοπεποίθηση στο σώμα της, αν δεν κομπλάρει με την εμφάνισή της, τότε το θέλει η ψυχούλα της το πιο συχνό και το πιο έντονο σεξ.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ