ΓΙΑΤΙ Η ΤΖΙΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ!

 

Μια χαρά κορίτσι είναι η 30χρονη Τζίνα, θηλυκό που έχει ανακαλύψει τη χαρά του έρωτα, της σεξουαλικής απόλαυσης, για να λέμε το πράμα με το όνομα του. Διαρκώς στη σκέψη της είναι η επιθυμία να κάνει νέες γνωριμίες. Με τέτοιο τρόπο, όμως, ώστε να μη δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να την σχολιάσει, να την πει ''τσούλα''. Απλά, διακριτικά είναι ανοικτή στο φλερτ, που συνήθως καταλήγει στο κρεβάτι με εκείνον τον αρσενικό ο οποίος πιάνει το σχετικό ''μήνυμα'' από την ερωτολάγνα, τέλος πάντων την διαθέσιμη γκόμενα.

Δημόσιος υπάλληλος η Τζίνα. Η καθημερινότητα της ξοδεύεται έξω από το σπίτι και σε επαφή με κόσμο. Με άγνωστους, που λόγω της εργασίας της συναλλάσσεται μαζί τους, που τους βλέπει για πρώτη και τελευταία φορά. Επίσης, να σημειωθεί κι αυτό, αν δεν έχει στην ατζέντα κάποια περίπτωση η Τζίνα, σπάνια να μη βγει το βράδυ, με φίλη, με παρέα, διότι είναι κατ' εξοχήν άτομο κοινωνικό.

Ο άντρας που φοράει βέρα έχει ένα φτούκα προ να γνωρίσει την κορμάρα της Τζίνας. Κι αν τα δάκτυλα του είναι γυμνά από σιδερικά αλλά δεν της κρυφτεί, της δηλώσει παντρεμένος, τότε εκείνη γίνεται περισσότερο διαχυτική μαζί του. Γιατί;

Η ίδια η Τζίνα το εξομολογήθηκε κάποτε σε φίλο της: ''Δεν μ ενδιαφέρει ο γάμος. Σιγά και να ψάχνω για γαμπρό, δεν με πήραν τα χρόνια. Αυτά τα έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου. Δεν ήρθε ακόμα η ώρα να νοικοκυρευτώ, να κάνω παιδιά. Προτιμώ τους παντρεμένους και δεν έχω τον κίνδυνο να πέσω σε συναισθηματικές περιπέτειες. Ύστερα είναι και το άλλο... ''
Ποιο ακριβώς είναι αυτό το άλλο, ρωτάει την Τζίνα ο gay φίλος της. ''Αντιλαμβάνεσαι ότι ένας παντρεμένος είναι πιο ορεξάτος από τον μόνιμο εραστή, κι ακόμα περισσότερο από τον σύζυγο, αν είχα την ατυχία και ήμουν παντρεμένη. Μιλάω από προσωπική πείρα... , και είμαι κατηγορηματική. Οι καλύτεροι εραστές είναι οι παντρεμένοι, πολύ καλύτεροι σε αποδόσεις απ΄ ό,τι με τις γυναίκες τους. Δεν κερατώνει κάποιος την γυναίκα του για να κάνει μια ξεπέτα.
Υποψιάζομαι, μάλιστα, πως όσοι απιστήσουν με μένα ειδικά, μένουν καταευχαριστημένοι. Γιατί έχουν και την ευκαιρία να… προπονηθούν ''εκτός έδρας'', κι έτσι να βελτιωθούν όταν ασκούν τα σεξουαλικά τους καθήκοντα με την σύζυγο''.
Διαβαστε ακομα:

ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΤΑΝ... ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ!