Η ΚΥΡΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΡΟ- ΒΑΓΓΟΣ

 
Γιουσουφάκια στον πολτό είναι κυβερνήσεις και ΜΜΕ. Τα λένε όπως τα θέλει ο κοσμάκης. Κι ένας από τους μεζέδες που λιγουρεύεται ο κοσμάκης από την εποχή που βγήκαν οι λάσπες είναι η ίντριγκα. Ακατανίκητη η επιθυμία για συνωμοσία, μυστήριο, θρίλερ, ό,τι απίθανο και εξωγήϊνο δώστου και θα σ' ακούσει με το στόμα ανοικτό.
Ποια είναι η αλήθεια με τον κορονοϊό; Δεν κατάλαβα. Ποιος σου είπε ότι ο κόσμος και ο κοσμάκης γουστάρουν την αλήθεια; Αν η αλήθεια δεν τους συμφέρει, επιτόπου θα την απορρίψουν. Όποιος την πει είναι ψεύτης, πράκτορας, προπαγανδιστής. Στημένος. 
Γιατί δεν λες το άλλο. Ποιος είναι σήμερα αξιόπιστος στα μάτια του κοσμάκη; Ο κανένας. Ο πατριάρχης, ο πλανητάρχης, ο νομπελίστας, ο σοφός των σοφών να μιλήσει, πάλι θα πέσει αμφισβήτηση.  
Είναι και το άλλο. Ο κόσμος από τη φύση του είναι ναρκωμένος. Δεν ξέρει τι του γίνεται, πέρα από το τραπέζι του, το κρεβάτι του, το μπαλκόνι του. Αν είναι δυνατόν η κυρά Σουλτάνα και ο μαστρο- Βαγγέλης να έχει ιδέα τι μαγειρεύουν στις πολύ μεγάλες και κλειστές πόρτες.
Διαβαστε ακομα:

ΕΠΑΙΖΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ Η BELLA MAFIA