ΓΙΑΤΙ Ο ΛΩΡΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ

 

Άντρας του αρέσει να πηγαίνει με άντρα και δεν αισθάνεται... ομοφυλόφιλος. Το τι λέει ο ίδιος για τον εαυτό του δεν έχει σημασία. Άλλος πάει μια-δυο φορές οπωσδήποτε την εβδομάδα στο σινεμά και θεωρεί πως δεν κάνει κέφι τον... κινηματογράφο, παρά μόνο το θέατρο. Τότε γιατί δεν παρακολουθεί, έστω μια φορά το μήνα, θεατρική παράσταση; Μη λέμε πολλά. Όποιος βρίσκεται σεξουαλικά με άτομο του ιδίου φύλου είναι ομοφυλόφιλος. (Στη φώτο οι δυο cowboy της ταινίας του 2005 που φυλάγανε πρόβατα στο βουνό Brokeback, αλλά και... φιλιόντουσαν στο στόμα).

Μεσημεράκι. Είμαι με τον φίλο Δημήτρη σε καφέ επώνυμου ξενοδοχείου. Εμφανίζεται άγνωστος σε μένα, συμμαθητής του Δημήτρη από το γυμνάσιο. Είχαν να συναντηθούν 30 χρόνια. ''Πως από ‘δω, είχα μάθει ότι ζούσες στον Καναδά, κάτσε να σε κεράσω ένα ποτό…'', του λέει ο δικός μου του αλλουνού, Λώρης στο όνομα.

Παρένθεση. Φτωχόπαιδα Δημήτρης και Λώρης, οι δύο παλιοί συμμαθητές. Ρεμάλι μια ζωή ο ένας, ο εν λογω Λώρης, την έβγαζε στην τράκα, προκομμένος ο άλλος, ο Δημήτρης έγινε επιχειρηματίας και χοντροφτιάχτηκε.

 Για το αναπάντεχο τρακάρισμα μετά από χρόνια και ζαμάνια με τον παλιόφιλο Δημήτρη, ακούω τον Λώρη να εξηγεί: 'Έχω ραντεβού με τον τάδε… '' και αναφέρει το όνομα πασίγνωστου ηθοποιού, παντρεμένου, ίνδαλμα του γυναικείου πληθυσμού.

 - Τι σόι νταραβέρι, ρε Λώρη, έχεις εσύ με τον τάδε ηθοποιό;…, απορεί ο Δημήτρης.

 Τότε ήταν που το ρεμάλι μας αιφνιδίασε: ''Να τον πηδήξω''! 

 ''Γιατί, ρε, Λώρη, εσύ ένας κανονικός άντρας να κάνεις παρέα, τέλος πάντων να,,, με μια αδελφή;'' τον ρωτάει ο φίλος μου. 

 - Να σου πω, Δημήτρη... Δεν είμαι gay εγώ, όμως αισθάνομαι καλά όταν είμαι μ' έναν άντρακλα, έναν παίδαρο, έναν κούκλο που τον γουστάρουν χιλιάδες θηλυκά κι εγώ να τον έχω γονατιστό μπροστά μου, ανάμεσα στα πόδια μου

 Διαβαστε ακομα:

ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, LOVE STORY ''ΠΟΡΝΗΣ'' ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ