ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΤΕ ΣΑΝΤ Η ΦΥΣΗ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟΥΣ GAY

 

Ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ, αυτός ο υμνογράφος κάθε σεξουαλικής ανωμαλίας, ήταν ένας μεγάλος επαναστάτης. Μια στιγμή. Όσοι τον χαρακτηρίζουν επαναστάτη δεν σημαίνει ότι συμφωνούν σε όσα έλεγε κι έκανε. Δεν αγνοείται, όμως, από κανέναν πια ότι ήταν πρωτοπόρος στο θέμα σεξ και πως στην πράξη... εφάρμοζε αυτά που με πάθος υποστήριζε.

Στο σεξ, κατά τον Σαντ, από το όνομα του οποίου προέρχεται η ονοματοδοσία στον σαδισμό, όλα επιτρέπονται. Όλα. Πατέρας να το κάνει με την κόρη του, όπως και με το γιό του. Γιος με την αδελφή του. Μάνα με το γιο της. Τα πάντα όλα. Καμμία απαγόρευση για οτιδήποτε.

Παρ’ ό,τι αριστοκράτης ο Ντε Σαντ ήταν στο πλευρό της Γαλλικής Επανάστασης, αλλά λόγω των πολύ προχωρημένων ιδεών του τον κλείνανε συνέχεια στη φυλακή και τελικά πέθανε σε τρελοκομείο, το 1814, σα σήμερα 2 Δεκεμβρίου. Χρειάστηκαν να περάσουν πολλές δεκαετίες για να αναγνωριστεί το λογοτεχνικό του έργο και να επιτραπεί νόμιμα να εκδοθούν τα βιβλία του.

Η τρύπα από πίσω μας είναι κυκλική, στρογγυλή, άρα η ίδια η φύση υποδεικνύει στους άνδρες, που το όργανό τους είναι επίσης κυλινδρικό, να είναι υπέρ της σοδομίας. Αυτό προτείνει ο Ντε Σαντ λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι το σχήμα του αιδοίου δεν είναι «ταιριαστό» με το πέος.

Αναφέρω έναν από τους βασικούς λόγους που οι άνδρες δεν πρέπει να απορρίπτουν το ομοφυλοφιλικό σεξ, κατά τον πανηδονιστή μαρκήσιο. Παρακάτω.

Ο άνδρας και η γυναίκα έχουν μόνον ένα ρόλο στη μεταξύ τους σεξουαλική πράξη. Ο ένας εραστής, η άλλη ερωμένη. Το ζευγάρωμα δυο ανδρών υπερτερεί, διότι ο καθένας από τους δυο είναι και εραστής και ερωμένος.

Τρίτο. Η φύση θέλει να έχει έναν έλεγχο στις γεννήσεις. Γι’ αυτό γεννάει τους ομοφυλόφιλους. Άρα, οι gay δεν είναι προς κατηγορία.

Στο τέταρτο επιχείρημα του μαρκήσιου θα κάνει λογοκρισία ο αποδυτηριάκιας. Αναφέρεται στους αρχαίους Έλληνες που πολεμούσαν καλύτερα διότι συγκροτούσαν στρατιωτικούς λόχους εραστών. Αν το πιάσουμε αυτό το θέμα, θα ξεφύγουμε.