ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

Η Μαίρυλιν Μονρώ πουλάει. Ανεξήγητο; Σίγουρα το φαινόμενο έχει την εξήγησή του. Και η Ελένη Μενεγάκη πουλάει. Αυτό κι αν είναι ανεξήγητο. Δεν έχει σημασία αν η εκπομπή της στην τηλεόραση κρατάει υψηλή θεαματικότητα, έχει την πρωτιά ή, όχι.

Το πρόσωπο Μενεγάκη εδώ και χρόνια κουβαλάει ένα μαγνητισμό. Κάποιοι σα τις σφήκες πέφτουν σ' ό, τι γράφεται και λέγεται μετά φωτογραφίας βέβαια της κυρίας Μενεγάκη.

Λέγαμε για την Μαίρυλιν. Κάτι κρύβει η μακαρίτισσα, κάτι που εμείς δεν το βλέπουμε, που δεν ξέρουν τι είναι ακριβώς κι αυτή που τους προκαλεί ενδιαφέρον οτιδήποτε σχετικό με την χολυγουντιανή θρυλική σταρ.

Εδώ και 50 τόσα χρόνια μετά το θάνατό της το σύμπαν συνεχίζει να ασχολείται με την προσωπική ζωή της Μαίρυλιν Μονρώ. Βιβλία γράφονται, ταινίες γυρίζονται, αρχεία της CIA και του FBI βγαίνουν στον αέρα, ρεπορτάζ ερευνητικά γίνονται, και δημοσιεύονται απίθανες λεπτομέρειες, όχι μόνον για την αυτοκτονία της. Αν ήταν αυτοκτονία κι όχι δολοφονία.

Σήμερα Τρίτη, λέγεται, ότι θα δημοπρατηθεί μια βιντεοκασέτα από παρτούζα της Μονρώ με τους δύο δολοφονημένους Κένεντυ, τον Τζων και τον Ρόμπερτ. Πού να ξέρεις τι παιχνίδι παίζεται. Κάποιος τύπος, κάτοχος της κασέτας, λέει ότι την κράταγε στο ντουλάπι από σεβασμό στο θρύλο του μπαίηζμπωλ Joe diMaggio, που υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού. Δεν πείθει.

Διαβάστε ακόμα:

Σεξ και ξεφάντωμα δίχως όρια