ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ

 

Σήμερα Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017, ο αποδυτηριάκιας κάνει την παγκόσμια ανακοίνωση, γνωστοποιεί τη Θεωρία της Ασχετικότητος, με την οποία αποκαλύπτεται μία βαρυσήμαντη επιστημονική αλήθεια, την οποία ουδείς στους αιώνες είχε επισημάνει. Είμαι σίγουρος ότι λίαν συντόμως η θεωρία του αποδυτηριάκια θα επιβεβαιωθεί, έστω μετά θάνατον, και θα μου απονεμηθεί το βραβείο Νόμπελ.

Ο μεγαλοφυής Γερμανοεβραίος Άλμπερτ Αϊστάιν ολοκλήρωσε τη θεωρία της Σχετικότητας το 1905, την ειδική θεωρία, και την γενική θεωρία το 1915, όπου ανέτρεψε ό,τι υποστήριζαν μέχρι τότε όλοι οι επιστήμονες από την εποχή του Νεύτωνα. Πριν αναφερθώ στην θεωρία της Ασχετικότητος του αποδυτηριάκια, δύο λόγια για την περίφημη θεωρία της σχετικότητος του συνάδελφου και ερωτύλου Αϊστάιν. Και την εξίσωση E=mc2
E, η ενέργεια πού προέρχεται από ένα σώμα. Μ, η μάζα του σώματος όπως εκφράζεται σε κιλά. Και C, η ταχύτητα του φωτός. Σύμφωνα μ' αυτό τον μαθηματικό τύπο ένα σώμα σε κατάσταση αδράνειας περιέχει ενέργεια σε μορφή μάζας, σε κόντρα μ’ όσα δεχόταν ο Ισάακ Νεύτων, ότι στερείται ενέργεια ένα σώμα σε αδράνεια.

Μην πούμε περισσότερα για τη γενική θεωρία της Σχετικότητος και την έννοια του χωροχρόνου. Όποιος ενδιαφέρεται ας απευθυνθεί σε σχετικά κιτάπια.
«Σε σκέπτομαι και χάνω το μυαλό μου. Υποφέρω επειδή δεν μου επιτρέπεται να σ’ ερωτευθώ… Βλέπω την σύζυγό μου ως μία υπάλληλο μου πού δεν μπορώ να την απολύσω…». Αυτά έγραφε στην ξαδέλφη του Έλσα ο καψούρης Αϊστάιν, ένας άντρας με πλούσια σεξουαλική ζωή. Οι γυναίκες τον κυνηγούσαν κι αυτός ερωτευόταν συχνά, την μία μετά την άλλη.

Φοβερά πράγματα. Κι όλες οι ερωμένες δικαιολογούσαν τις απιστίες του Αλβέρτου. Και η πρώτη γυναίκα με την οποία έκανε δύο γιους, και η Έλσα πού την παντρεύτηκε τελικά. Ο άνθρωπος ήταν φίρμα. Είχε αναθεωρήσει την έννοια του χρόνου και του χώρου. Και μαζί τον τρόπο πού μία γυναίκα όφειλε να αποδέχεται τις αταξίες του συντρόφου της.

Ποια η Θεωρία τηςΑσχετικότητος του αποδυτηριακια; Ένας μέγιστος επιστήμων, όπως ο Αϊστάιν , Νόμπελ Φυσικής 1921, είναι άσχετο το πώς συμπεριφέρεται με τις γυναίκες. Άσχετο και αδιάφορο αν είναι σεξομανής ή ανέραστος. Να τρελαίνεται για αιδοίο, όπως και να αδιαφορεί εντελώς.
Ο Αϊστάιν άλλαξε τον τρόπο πώς εξηγούμε τον φυσικό κόσμο από τα 26 του χρόνια, όχι επειδή ήταν πουτανιάρης. Ούτε αν ήταν μισογύνης θα ντοπαριζόταν το πάθος του για την επιστημονική έρευνα. Άσχετο αυτό. Εδράζεται αυτό στη Θεωρία της Ασχετικότητος του αποδυτηριάκια.

Πέθανε το 1955, ο Άλμπερτ Αϊστάιν, ο οποίος είχε γεννηθεί σα σήμερα 14 Μαρτίου το 1879, κάπου λίγο έξω από τη Στουτγκάρδη, και είχε αποτύχει στις εισαγωγικές εξετάσεις στο πολυτεχνείο της Ζυρίχης. Τον είπαν «κομουνιστή». Ανοησίες. Επειδή μία από τις γυναίκες πού είχε ρίξει στο κρεβάτι του ήταν μία Ρωσίδα αριστοκράτισσα. Πιο σωστά να τον χαρακτηρίσεις ακτιβιστή. Ειρηνιστή. Ουμανιστή. Είχε πει για τον Μαχάτμα Γκάντι: «Οι άνθρωποι δύσκολα θα πιστέψουν ότι υπήρξε τέτοιο άτομο. Αυτός έδειξε το δρόμο πού οφείλουμε να ακολουθήσουμε».

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε ο Αϊνστάιν για τη ρουλέτα