ΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ

Πηγή: INTIME
 

Ξεκίνησαν πάλι οι ειδικοί να μιλάνε. Για την Θάτσερ, τις ευθύνες της αστυνομίας, τους παρτάκηδες και τους μπαχαλάκηδες κι όλα τα λοιπά ελληνικά. Επίσης εξεφράσθη και άποψη για το πώς τα επεισόδια δύνανται να εξαφανισθούν. Προσοχή εδώ : Όχι να περιορισθούν, ας πούμε σε επίπεδο τελικού Ιταλίας ή Αμβούργου που κατέπεσε, αλλά να μην υπάρχουν καν. ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΤΣΙ;

Όπου στην Ελλάδα, ναι ρε του Πλάτωνα και του Σωκράτη που θέλουν μέχρι και οι οικολόγοι πίσω τα Ελγίνεια τα οποία είχαν ξεπατώσει τον Υμηττό, υπάρχουν κι άλλα. Υπάρχει και η θρησκεία βάσει αναγραφομένων στις ταυτότητες. Τι γράφουν οι πλαστικές σερβιέτες; Οτι είμεθα Χριστιανοί. Άρα, τι σχέση έχουμε με τον Πλάτωνα και τον Σωκράτη κι άρα τι σχέση έχουμε με τον μήνυμα εκείνου που τον είπαν Χριστό; Ασφαλώς με όση σχέση έχει η Ελλάδα με κάποιο καρτουνίστικο κράτος.

Μην μπερδεύεστε. Μαλάκας είναι ο Κούγιας, που έκανε παρέμβαση; ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, άλλο ότι σαν επαγγελματίας είναι υποχρεωμένος να τους υπερασπίσει στα δικαστήρια.

Βλέπετε τι απλές είναι οι λύσεις;. Να γίνει ειδικό σώμα για την πάταξη της βίας στα γήπεδα, αφού εκεί είναι το πρόβλημα μας. Το πώς θα είναι ασφαλείς 36 χιλιάδες μαλάκες που πάνε στο γήπεδο κάθε Κυριακή. Ο ΜΠΡΑΒΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ.

Εδώ έχουμε ολόκληρο Πάνο Παναγιωτόπουλο κι ολόκληρο Δαμιανό. ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΙΛΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ Ή ΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ Ή ΤΑ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ. ΑΝΤΕ ΡΕ, ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ. Τι να τιμωρήσετε επακριβώς; Τους πελάτες σας; Τους χρηματοδότες σας; Τιμωρήσατε τους Μαντέληδες των κομμάτων σας; Που τώρα σας έκοψε και η ασφάλεια των σύγχρονων αρένων. Εδώ, ένας φοροφυγάς δεν έχει πιαστεί. Ένας Σαβίδης μπαίνει και κατουράει μέσα στο μαξίμου με την ενδεχόμενη απειλή του να πέσει ο ΠΑΟΚ κατηγορία και κάθονται εκεί μέσα τα ζώα και κοιτάνε.
Εδώ έχουμε το πειθαρχικό όργανο ( ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΎΝΕΤΕ ) της ελληνικής ομοσπονδίας , που έβγαλε μια άλφα ποινή για τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με την δαφνοστεφανωμένη, και δεν ξέρει πότε να εφαρμόσει το νόμο. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. ΝΑΝ” ΤΑ PLAY – OFF Ή ΝΑΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΙΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΙΑ ΣΑΙΖΟΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

Λογικότατα πράματα όταν επικρατεί η ατιμωρησία σε όλα τα επίπεδα κι όταν ακόμα και οι Βησιγότθοι της Ευρώπης, έχουν μάθει να κάνουν έναν απλό αγώνα. Κι εκεί παίζονται και λεφτά μάλιστα, δεν παίζονται κουμπιά όπως εδώ.

ΚΑΛΑ, ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Κι η πλάκα είναι οτι εκεί είναι κάργα μεθυσμένοι και μαστουρωμένοι. Εδώ πού να βρει ο άλλος τέτοια προϊόντα; Και με τι να τα αγοράσει ο τίποτας;
Και ψάχνουν όλοι να βρουν, το « τις πταίει; » Μεγάλη κουβέντα μιας τεράστιας μορφής του ελληνικού κοινοβουλίου. Του Παναγιωτάκη του Κανελλόπουλου. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ. ΡΩΤΑΓΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΡΩΤΑΓΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ. ΣΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ.

Πού να αναρωτηθείς αν σου λείπουν τα γκογκόβια; Πού να πεις στην πάρτη σου, οτι θα περάσω ένα νόμο για τα ζώα που θέλουν να λένε οτι θέλουν τα Ελγίνεια πίσω, και μετά δεν θα βρίσκω ούτε την δικιά μου ψήφο; ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ; Που τα έχει όλα σαν υπουργεία, σαν δομές και σα νόμους, αλλά τα έχει απλά για να περνάει τα δήθεν auditing των ξένων για κονόμα των πολιτικών; ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

Κι εδώ δεν μπορεί να εφαρμοστεί Θατσερισμός. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΦΤΕΙΑΧΤΕΙ, που λέει ο Κούγιας, ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ. ΝΑΙ ΡΕ, ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ. Εδώ θέλουμε πτώματα, αφού είμαστε η μόνη κοινωνία, που δεν βαδίζει βάσει της χρυσής μετριότητας, αλλά προχωράει μέσω της μαύρης ανυπαρξίας. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΛΓΙΝΕΙΑ, ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΠ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ : « Κυβερνώ τον πιο διεφθαρμένο και τον πιο ανύπαρκτο λαό ».

ΝΕΚΡΟΙ ΡΕ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ. ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΠΩΛΕΙΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΑΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ. Για να δικαιώσεις και το πανό της Θύρας 13 : « ΝΑΙ, στην μετακίνηση των οπαδών ». Οπότε μόλις μπήκαν μέσα οι τίποτες, δικαίωσαν και τις γραφές τους οι πολιτισμένοι, που κάνανε μαζική επίθεση.  Διότι είπαμε ναι στη μετακίνηση, αλλά δεν εξήγησαν για ποιό λόγο και να γίνεται.

Τις πταίει; ΟΥΔΕΙΣ ΡΕ. Η ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΚΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΤΡΕΛΟ, που σιγά να μην τον φωνάξουμε για υποψήφιο κάποιου κόμματος. ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΙΝΑΙ. ΡΕ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ.

Το κείμενο υπογράφει ο Στήβεν Αβραμίδης

Διαβάστε ακόμα:

Να απαγορευτεί το ποδόσφαιρο