Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!

 

Γράφει ο Στήβεν Αβραμίδης

Πραγματικά, η ασχήμια διοικεί την ζωή. Έχουμε μάθει πλέον με τις ταινίες της επιστημονικής φαντασίας, να είμαστε ανεκτικοί σε κάτι εξωγήινο και να ονομάζουμε ομορφιά, κάτι το πολύ άσχημο. Το τι λένε οι γυναίκες, μου είναι πραγματικά αδιάφορο. Οι γυναίκες, προκειμένου να παντρευτούν, μέχρι και αδερφή παίρνουν. Είναι θέμα κοινωνικής καταξίωσης τους. Οι πρώτοι που παραβιάζουν την ομορφιά, είναι οι γυναίκες, αφού πουλάνε την δική τους ομορφιά – για την οποίαν αγωνίζονται συνεχώς – σε κάτι κακάσχημο ή της κανονικής προσβολής της φύσης.

Ο υπουργός οικονομικών λοιπόν, πέτυχε την συμφωνία. Ποιάν ακριβώς; Όλα τα νομοσχέδια που ήταν έτοιμα για διαβούλευση στην βουλή – μην γελάτε – απλά ανεστάλησαν. Έμεινε εκείνη η Βαλαβάνη να μην ξέρει πώς να τιμήσει αυτούς που πλήρωσαν εγκαίρως και δεν δικαιούνται πλέον έκπτωσης σε σχέση με τους μπαταξήδες. Αυτούς δηλαδή που τους είχε προμοτάρει η σημερινή κυβέρνηση.

Και η συμφωνία λοιπόν, ήταν οτι όλα τα παιχνίδια ή οι θεωρίες του Βαρουφάκη, απλά ήταν για λαϊκή κατανάλωση. Με τα οποία συμφωνώ, αφού το να πηγαίνει το κτήνος ο Βενιζέλος με τα 250 κιλά και την BMW των 750 χιλιάρικων και να λέει στους εταίρους οτι πεινάει, ήταν μάλλον λάθος πολιτική απόφαση του ηλίθιου ελληνικού λαού αλλά και του άλλου με τα γυαλιά. Του δήθεν νεοδημοκράτη και του δήθεν για το καλό μας. Αυτουνού που τον βαρέθηκε η Ευρώπη, αφού ναι μεν έλεγε σε όλα ναι, αλλά μετά την ψήφιση και την είσπραξη του πολιτικού κόστους, απλά δεν έκανε τίποτα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΜΑΛΑΚΑ, που απλά έδωσε το κόμμα στον Μητσοτάκη.

Επί της ουσίας λοιπόν και ξεκάθαρα. Στο παιχνίδι μπήκαν οι ΗΠΑ, που το οικόπεδο είναι δικό τους. Κι αν σήμερα παίζουμε την δήθεν συμφωνία, είναι διότι έπεσε ξύλο πολύ. Κι από τις δυό πλευρές. Όπως γίνεται πάντα σε κατάσταση ρίξης ή όταν σου μιλάνε χαρτογιακάδες με ανθρώπους που ξέρουν τα θέματα, οσο κι αν είναι θεωρητικοί. Διότι μπορεί ο Βαρουφάκης να είναι απλά καθηγητής χωρίς εμπειρία στην εφαρμογή, αλλά είναι σίγουρο οτι οι πολιτικοί είναι άνεργοι, άεργοι και μπούρδες σαν τον βαλτό Ντάισελμπλουμ, που η σκέψη μου πάει οτι μάλλον την βρίσκει με ανάπηρο. Αυτό λένε τα πτυχία του μίνιμουμ.

Και μιλάω πολύ σοβαρά. Ο Βαρουφάκης ήταν πολύ δυνατό χαρτί για όλους τους μπούρδες που υπάρχουν και διοικούν τις τύχες μας. Που αν θα τυπώσουν λεφτά, θα πάμε καλά, αλλά αν δεν τυπώσουν, θα γίνει μπουρδέλο. ΚΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ. Αμερικάνάκι είναι ο άνθρωπος, με τα λεφτά και την θέση εργασίας του κάπου στο Χιούστον, πηδάει μιά επώνυμη πλούσια και στ” αρχίδια του κι ό,τι γίνει. Τώρα να φύγει από την πολιτική, έγινε πάμπλουτος αν μιλήσει για το τι έγινε στις κρυφές άιθουσες των Eurogroup.

Κι αυτόν ήθελε η χώρα. Κάποιον που να δείξει αρχίδια στον μαλάκα τον Χίτλερ στο καρότσι. Θα μου πεις, και τι έγινε; Τα πήραν όλα πίσω. Προφανώς και θα τα παίρνανε. Αφού δεν υπάρχουν λεφτά; Τι δηλαδή είναι κι ο Τσίπρας; Εκτός συστήματος; Αλλά κάτι άλλο θα μείνει. ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ, όπως όλες οι χώρες που λένε και οι δημοκράτες. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ. Σιγά τα ωά. Και ποιός τελικά τσαλακώθηκε με την συμφωνία; Η Ελλάδα, ο Βαρουφάκης ή ο Σόιμπλε;

Φυσικά ο Βαρουφάκης πλέον φαγώθηκε. Ίσως κι αυτός να ήταν ο ρόλος του. Σαν το ζιβάγκο του Ανδρέα τότε ή την γραβάτα που υποχρεωτικά θα φορέσει ο Τσίπρας. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΤΙΠΟΤΕΣ ΜΙΑ ΧΟΡΤΑ. Αλλά είναι σημαντικό κι αυτό, με την έννοια οτι θα αλλάξουν οι δυνάστες της χώρας, πρόσωπα. ΤΕΛΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

Αχ, πουτάνα Αμερική που θα φέρεις φιλοευρωπαϊκό κόμμα κι αντιευρωπαϊκό. Τι να παίζουμε τώρα με χαχόλους, τύπου Γκλέτσου; Μπείτε ρε στον κουβά, κι υπάρχει κορβανλάς να κονομήσετε.

Κι είπαμε για τον Βαρουφάκη. Στ” αρχίδια του τα πάντα. Στόχος του ήταν να κατουρήσει, όλους τους μαλάκες που το παίζουν κάτι. Σκέψου οτι διαφώνησαν με τις διαλέξεις που τους έκανε. ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ; Αυτο που λέω για όλους τους πολιτικούς, που παντού είναι ικανοί. Εξαιρώ τα βυζιά της Κεφαλογιάννη ή τα μάτια της Γκερέκου ή τα πνευματικά προσόντα της Καϊλή. Μιλάμε για μια ηλίθια κάστα παγκοσμίως, που το παίζει δήθεν οτι ξέρει, ενώ απλά περιμένει τους επιχειρηματίες να προτείνουν κάτι και να πάρει κάτι μάυρο ρεγάλο.

Εγώ λέω λοιπόν, γιασάν του μάγκα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Πολιτικό είναι το παιχνίδι και τίποτα άλλο. Άρα άχρηστο. Όμως, αφού αυτό είναι το τραπέζι, τελειώσαμε με τον μαλάκα τον Άδωνι ή τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο, κι είμαστε στα ίδια με άλλα πρόσωπα. Από τα οποία ζητάμε, κανονικές μεταρρυθμίσεις και τα λεφτά πίσω από τους φοροφυγάδες, που είχανε βάλει στην τσέπη όλους τους αλήτες που διοικούν από το 1974. Και θέλουμε και ειδικά δικαστήρια και λογιστικοποίηση του χρέους. Και τα ονόματα των λιστών. Και κραμάλες αν θέλεις. Και τέλος στα κρατικοδίαιτα επιχειρημάκια, που το παίζουν κάπως.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ σηκώθηκε στο blog του Στήβεν Αβραμίδη , το φως του φεγγαριού

Διαβάστε ακόμα:

Γαμώ τους παρά φύσιν πολιτισμούς