ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ...

 

Πέθανε ο ομοφυλόφιλος ηθοποιός Μηνάς Χατζησάββας και ο άλλος αυτό που βρήκε να πει ήταν η «αξύριστη χήρα» για τον εραστή του μακαρίτη. Εμετική αχρειότητα. Τζάμπα πράμα στο γαμημένο διαδίκτυο.

Δεν χάνουν την ευκαιρία οι σοβαροί παπάρηδες να σκάσουν μύτη με αφορμή ένα γεγονός και να εκδηλώσουν συμπεριφορά χολέρας. Βλέπεις έχουμε εκδημοκρατιστεί, έχουμε απελευθερωθεί, έχουμε κάνει στην άκρη τους γκεσταμπίτες λογοκριτές. Ξεσαλώνουμε. Και δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει χάμω. Όλα τα σφάζουμε. Όλα τα ξευτυλίζουμε.

Αυτό ήταν το σχόλιο, που πρόλαβε να το αναρτήσει η Χαβανέζα χορεύτρια, λέω για το γνωστό δικηγόρο. Ότι μέχρι τα 70 του χρόνια ο Μηνάς Χατζησάββας ήταν σεμνός gay, ότι δεν ήθελε να μάθει ο κόσμος την προσωπική ερωτική του ζωή, αλλά τη δημοσιοποίησε ο σύντροφός του, αυτή «η αξύριστη χήρα».

Χαβανέζα χορεύτρια; Ακριβώς. Τόσο εύκολα συναντάς στη Χαβάη κορίτσια με γυμνά κορμιά ντυμένα με λουλουδικά. Σαν τις Χαβανέζες χορεύτριες, λοιπόν, κάνουν τζά στο ίντερνετ οι επώνυμοι «σχολιαστές» της καθημερινότητας.

Ο κόσμος είναι απροστάτευτος απ' αυτά τα σκουπίδια. Θρηνεί το θάνατο του συντρόφου του και ο υπερασπιστής της ηθικής τον χαρακτηρίζει «αξύριστη χήρα». Σε κάποια άλλη εποχή ο «σχολιαστής», σκέτη χήρα βουτηγμένη στην αμαρτία και τη ντροπή θα είχε ανέβει μόνος του τα σκαλοπάτια της γκιλοτίνας και ευλαβικά θα είχε αποθέσει το κεφάλι του κάτω από το σχοινί.

Διαβάστε ακόμα:

Ο αποχαιρετισμός του εραστή του Μηνά Χατζησάββας