ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΡΕΛΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΕΞΥ ΜΟΝΤΕΛΑ

 

Μία αποκρουστική κρεατοελιά στους όρχεις του είχε ένας από τους πρώτους γκόμενους της, όταν αυτή ήταν ανήλικη. Δεν λησμόνησε να αναφέρει την περίπτωση σε μία από τις τρεις βιογραφίες της που η ίδια είχε εκδώσει πριν ακόμα συμπληρώσει τα 30 της χρόνια. Ποια, σκέπτεσαι, να είναι τούτη η σπουδαία προσωπικότητα η οποία έως σήμερα, ετών 39, έχει ήδη συγγράψει πέντε βιογραφίες. Είναι μια μητέρα πέντε παιδιών, που τα γέννησε με διαφορετικούς άνδρες και με το γνωστό τρόπο εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Όχι με πλαστικές εγχειρήσεις, με τις οποίες έχει αποκτήσει εξάρτηση.

Γιατί αναφέρει την κρεατοελιά του γκόμενου; Επειδή ο κόσμος είναι μαλάκας. Επειδή ο κόσμος, κάποιος κόσμος δεν λέει «Στους όρχεις μας» για τούτο και για εκείνο που αφορά την προσωπική ζωή μιας τρελογκόμενας. Που δεν ξέρεις αν η κρεατοελιά ήταν αληθινή, φανταστική, και την ''αποκάλυψε'' προκειμένου να εντυπωσιάσει το φιλοθεάμον και φιλοπερίεργο κοινόν.

Από μια άποψη η δημοσιότητα άνευ ορίων που εξασφαλίζει η κυρία Katie Price, που γεννήθηκε σα σήμερα 22 Μαϊου, το 1978, βοηθάει στο ξεβράκωμα, στη γελοιοποίηση συμπεριφορών που χαρακτηρίζουν κοινωνίες του σήμερα. Το κορίτσι βρίσκει και κάνει. Δεν χάνει την ευκαιρία, πιο σωστά φτιάχνει αφορμές για να πουλήσει αυτό που ο κόσμος ψοφάει. Τρέλα και σάχλα. Ό,τι πιο απίθανο βγαίνει από το στόμα της.

- Ο πρώτος μου σύζυγος είναι τραβεστί, η γνωστή «Ρωξάνη», χρησιμοποιούσαμε τον ίδιον δονητή, ο ένας στον άλλον. Είμαι bisexual, γουστάρω να πηδάω και γυναίκες.

Κάτι τέτοια η μοντέλα, κι όλα από μικροφώνου. Μπροστά στο κοινό. Στα 20 χρόνια της αποφάσισε να μεγαλώσει τα βυζιά της και πριν ασχοληθεί με την πολιτική έδειξε στην πράξη τα...δημοκρατικά της φρονήματα. Ρώτησε τους θαυμαστές της:

-Να βάλω σιλικόνη στα κανόνια μου, ποια είναι η γνώμη σας.

Έγινε δημοσκόπηση από μήντια! Για την πλειοψηφία των φαν της η Καίητυ δεν είχε ανάγκη από καμία πλαστική επέμβαση, την προτιμούν σε τολμηρές πόζες, όπως την γέννησε η μάνα της.

Ως υποψήφια βουλευτίνα στην Αγγλία είχε... δεσμευθεί πως αν εκλεγεί θα φρόντιζε να γίνονται δωρεάν οι αυξητικές γυναικείου στήθους. Η ίδια, το απόλυτο πλαστικό sex-symbol είναι πράγματι πρωταθλήτρια στις γυναικείες επεμβάσεις. Κυρίως αλλάζει βυζιά. Συνεχώς. Τα μεγαλώνει, τα μικραίνει, μικρότερα και από το... κεφάλι της.

Μέσω της ιστοσελίδας της έκανε δημοπρασία τα εμφυτεύματα της, με τιμή εκκίνησης ένα εκατομμύριο στερλίνες. «Είμαι σίγουρη ότι κάποιο ψώνιο θα βρεθεί να τα αγοράσει...» είχε πει. Γιατί, όχι. Περισσότερο ψώνιο από την ίδια είναι όσοι την έχουν βάλει στην καθημερινότητά τους. Θαυμαστές. Περίεργοι. Αργόσχολοι. Κατά τα άλλα κανονικοί άνθρωποι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λώρενς της Αραβίας και τα πετρέλαια