ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ;

 

Για πες μου για να μαθαίνω! Αυτή η τηλεοπτική σειρά με έμμεσο τρόπο, ξεμπροστιάζει όλο υπάρχον νομικό σύστημα και αποδεικνύει ότι η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή, είναι και κουφή και ότι αν θέλεις μπορείς να κάνεις φόνο και να την γλυτώσεις.

Το Πώς να την Γλυτώσεις με Φόνο (How to Get Away with Murder), περιγράφει την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Annalise Keating, μιας καθηγήτριας ποινικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Μίντλετον στη Φιλαδέλφεια, μία από τις πιο εκλεκτές νομικές σχολές στην Αμερική. Συγχρόνως είναι και συνήγορος υπεράσπισης, αναλαμβάνοντας υποθέσεις που με ένα περίεργο τρόπο τις κερδίζει όλες. Αυτή που λέτε, επιλέγει μια ομάδα από τους καλύτερους πρωτοετείς μαθητές της στο πανεπιστήμιο, για να εργαστούν στο γραφείο της και συγχρόνως να κάνουν την πρακτική τους.

Σε όλη την διάρκεια της σειράς, υπάρχει μια ιστορία δολοφονίας που εμπλέκεται η καθηγήτρια, ο κοντινός της περίγυρος αλλά και οι 5 πρωτοετείς φοιτητές- ενώ συγχρόνως βλέπουμε να εκδικάζονται άλλες υποθέσεις της. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι είναι πολύ καλή παραγωγή, με εξαιρετικά έξυπνο σενάριο, γρήγορη αφήγηση, έξυπνους διαλόγους, μοντέρνα γυρισμένη και με μια πρωταγωνίστρια ολκής.

Διαβάστε τη συνέχεια, δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο nikosonline.gr