ΑΛΛΟ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΑΛΛΟ ΥΙΟΣ JUMBO!

 

Χάνει τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, σε αυτοκινητικό δυστύχημα και στην κηδεία του γίνεται λαϊκό προσκύνημα.

Σκοτώνεται με το αυτοκίνητό του και ο γιός του επιχειρηματία της γνωστής φίρμας JUMBO, όμως η θλίψη του κόσμου βγήκε μονάχα για τα θύματα του πλουσιόπαιδου, οδηγού της πόρσε. Όχι, για τον ίδιον, που δεν ανήκει στη λαϊκή τάξη. Στη τάξη του λαού.

Ο Παντελίδης, όχι βιοπαλαιστής, με γερό νυχτοκάματο, επειδή ήταν τραγουδιστής λαϊκός, είχε καταγραφεί στην εργατική τάξη, στην ταξική κοινωνία, η πραγματικότητα της οποίας γέννησε τον κομουνισμό. Το ιδεώδες, όχι μονάχα σε επίπεδο οικονομικό, αλλά και ανθρωπιστικό, για τον ιδεαλιστή κομουνιστή είναι η κατάργηση κάποτε της ταξικής κοινωνίας.

Έσκασε μύτη η αριστεροσύνη δύο βουλευτών του Σύριζα, με αφορμή το φονικό στην εθνική Αθηνών- Λαμίας και φονιά τον γιο μεγαλοεπιχειρηματία. Δίνοντας την… ταξική διάσταση του γεγονότος, βρήκαν την ευκαιρία οι μεταλλαγμένοι κομουνιστές του Σύριζα να... ξεχωρίσουν οι ίδιοι πολιτικά, ότι δεν είναι τσουτσέκια, κωλοσφούγκια μνημονιακής κυβέρνησης.

Με ποιό δικαίωμα οι συριζαίοι μιλάνε για... τάξεις, για διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, όταν η κυβέρνηση τους είναι μια απ’ τα ίδια και χειρώτερα από τις προηγούμενες μνημονιακές. Εμετικό να έχει χάσει την αριστερή τιμή του ο συριζαίος και να την... ξαναβρίσκει επειδή προέκυψε «ταξικό δυστύχημα», ''με γρήγορο αυτοκίνητο'', που ''εμείς δεν μπορούμε να αγοράσουμε''.


Διαβάστε ακόμα:
Η «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...