Τρελη με την υποκριτικη η πρωην σερβιτορα

 

Είναι τόσο καλή, που ακόμα και στο ξεκίνημα της, όταν άγνωστη έπαιζε σε μια τηλεοπτική σαπουνόπερα, ανάγκασε τους πάντες να την προσέξουν και μάλιστα να την βραβεύσουν. Πήρε βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε σαπουνόπερα!!! Δεν έχει ξαναγίνει. Κυρίες και κύριοι, καιρός να ασχοληθούμε με το φαινόμενο που λέγεται Julianne Moore.

Είναι άρρωστη με την υποκριτική γι’ αυτό και μέχρι στιγμής έχει προταθεί 5 φορές για Oscar, 9 φορές για Χρυσή Σφαίρα, 3 φορές για BAFTA και δέκα φορές για Screen Actors Guild Awards. Και δεν ήταν μόνο οι υποψηφιότητες, κέρδισε και Oscar, και Emmy και Χρυσές Σφαίρες κλπ. κλπ.

Η Τζούλιαν Μουρ γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1960, στο Fayetteville της Βόρειας Καρολίνα. Η μητέρα της ήταν ψυχολόγος και ο πατέρας της στρατιωτικός δικηγόρος, πιλότος ελικοπτέρου και συνταγματάρχης. Έχει μια μικρότερη αδερφή, την Valerie, και έναν μικρότερο αδερφό τον Peter Moore Smith. Ως κόρη στρατιωτικού έζησε σε πολλά μέρη και αποφοίτησε από το Λύκειο J.E.B. Stuart της Βιρτζίνια και το Αμερικανικό Λύκειο της Φρανκφούρτης στη Γερμανία. Πήρε το πτυχίο της από το Κολέγιο Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Μετά το τέλος των σπουδών της, το 1983, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και εργάστηκε ως σερβιτόρα πριν κερδίσει ρόλο στη σαπουνόπερα As the World Turns, όπου κέρδισε βραβείο Emmy…

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr