Αντιο, Roger Moore

 

Η είδηση του θανάτου του Ρότζερ Μουρ ήταν σοκ απ’ την μια, αλλά απ’ την άλλη ανακούφιση, μια και έπαψε πια να βασανίζεται από την κωλοαρρώστια…

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο βετεράνος Βρετανός ηθοποιός, γνωστός για τις ερμηνείες του σε πληθώρα ρόλων, ανάμεσα στους οποίους και ο πράκτορας 007 James Bond, που τον υποδύθηκε σε 6 ταινίες. Ο διάσημος ηθοποιός έδινε το τελευταίο διάστημα μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένειά του στον επίσημο λογαριασμό του ηθοποιού στο Twitter, ανακοινώνοντας ότι η κηδεία του θα είναι ιδιωτική και θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό.

Σε ένα ταξίδι μου στο Λονδίνο, πήγαμε ένα μεσημέρι να φάμε στο εστιατόριο San Lorenzo, που εκείνη την εποχή ήταν στα πολύ high του, και ήταν εκεί ο Roger Moore με τον γιο του, οι δυο τους, που έτρωγαν και κουβέντιαζαν. Παρ’ όλο που είχε έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα και για διακοπές και για ταινίες, ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα από κοντά. Η είδηση του θανάτου του ήταν σοκ απ’ την μια, αλλά απ’ την άλλη ανακούφιση, μια και έπαψε πια να βασανίζεται από την κωλοαρρώστια…..

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε και φωτογραφίες στο nikosonline.gr