ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ... ΓΥΝΑΙΚΑ!

 

Έχετε δει ποτέ φωτογραφία του Βλαντίμιρ Πούτιν με γυναίκα, εκτός από την Άνγκελα Μέρκελ; Είναι δύσκολο να τον φανταστεί κανείς σε τέτοιο ενσταντανέ. Ο Πούτιν φωτογραφημένος πάνω σε άλογο; Φυσικά. Ο Πούτιν δίπλα σε μια τίγρη; Εννοείται. Ο Πούτιν φωτογραφημένος δίπλα σε μια κυρία; Απλώς τρελό.

Ο Πούτιν είναι εξ ορισμού ο ηγέτης του νέου macho ανδρικού προτύπου παγκοσμίως, ενός κινήματος που αποτελεί την ευθεία γραμμή που ενώνει τον Τζορτζ Γκάλογουεϊ με τον Νάιτζελ Φάρατζ στο Ηνωμένο Βασίλειο, του ίδιου κινήματος που προμοτάρει τον Ντόναλντ Τραμπ απ' άκρη σ' άκρη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Είναι το κίνημα μιας ανδρικής ελίτ που παίζει γκολφ, είναι προορισμένη για να θριαμβεύσει και να εξαπατήσει, είναι ικανή για το παράλογο και τις αλαζονικές συμπεριφορές, με όλα αυτά να φορούν τον μανδύα της κοινής λογικής για να μεταφέρουν το τρομακτικό μήνυμά τους.

Αυτή η νέα, macho εμμονή πολύ συχνά ταυτίζεται και γίνεται αντιληπτή με τη σωματική δύναμη ή τη βίαιη συμπεριφορά προς άλλους ανθρώπους. Στην πιο ωμή, κυριολεκτική μορφή της εμφανίζεται μέσω της δηλωμένης ομοφοβίας του Πούτιν....

ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο www.lifo.gr