Η πανδαισια του El Convento del Arte

 

Το λες και Μοναστήρι της τέχνης, αν δουλέψει η μετάφραση, το El Convento del Arte. Και για να είμαστε ακριβείς, γυναικεία Μονή είναι το Convento, το οποίο συγκεκριμένο del Arte μόνο για νηστείες και κύριε ελέησον δεν μας προσκαλεί. Πρόκειται για ένα ''εκκλησιαστήριο'' ψυχαγωγίας σε κατάλληλο χώρο και υπέροχο φαγητό, καθαρά ποτά και λογικές τιμές. Όσες φορές πήγα τα τελευταία χρόνια το ευχαριστήθηκα. Αισθάνθηκα πολιτισμένος άνθρωπος και γιατί έκανα μια ολοκληρωμένη έξοδο.

Τη σαιζόν 2017-2018 το El Convento Del Arte υπόσχεται εκπλήξεις ευχάριστες, για εκείνους που συνδιάζουν δόσεις τέχνης και διασκέδασης, με τις απαραίτητες γαστριμαργικές και οινικές απολαύσεις. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, αγαπημένους και αξιοσέβαστους καλλιτέχνες, διαδραστικά δρώμενα, Stand up comedies, Shows κ.α.

Το El Convento del Arte της αγαπημένης μας Πέμης Ζούνη. Διάκοσμος με κεριά, κηροπήγια, πολυελαίους, εικαστικά αγιογραφιών δια χειρός του βραβευμένου σκηνογράφου Γιώργου Ασημακόπουλου, βελούδινες κουρτίνες και βιτρώ. Τι περισσότερο ατμοσφαιρικό για το ποτό και το εξαιρετικό μενού που επιμελείται ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας.

Από 9 Οκτωβρίου 2017 και κάθε Δευτέρα, εναλλάξ θεματικές μουσικές βραδιές με Μέμο Μπεγνή, Παναγιώτη Πετράκη κ.α. ερμηνευτές-ηθοποιούς, αλλά και guest, με διαχρονικά τραγούδια. Από 9 Οκτωβρίου 2017

Από 11 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη, η Τάνια Τρύπη και ο Αλέξανδρος Ρήγας μουσικές επιλογές τους, ντουέτα, τραγούδια, αλλά και καυστικούς διαλόγους γεμάτο strass πάντρεμα του θεάτρου, του bar, του μιούζικαλ και της κωμωδίας.

Από 12 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, ο Amazing Dio στη νέα διαδραστική παράσταση " Mind Games - Can You Escape ? ", ΄που προσπαθεί να ξεκλειδώσει κάθε μυστικό σου όσο βαθιά και εάν βρίσκεται στο μυαλό σου και να σου αποκαλύψει επιθυμίες που έχεις ξεχασμένες.

Τις Παρασκευές το πρόγραμμα θα εναλλάσσεται.

- Η Pavlina Styl με την αισθαντική φωνή της και την ορχήστρα της μας ταξιδεύουν σε ένα swing-cabaret πρόγραμμα.

- Η υπέροχη φωνή της Μαρούλας Κασκαβέλη σε κείμενα – σκηνοθεσία Νίκου Μουρατίδη μας πάει στη «Μαγική δεκαετία του ‘60», τότε που η Ελλάδα έλαμπε παγκοσμίως: Oscar και Νόμπελ, Μαρία Κάλλας και Ωνάσης, Μελίνα Μερκούρη και Ειρήνη Παππά, Ζορμπάς και Ποτέ την Κυριακή, Αλίκη στο Ναυτικό και Κόκκινα Φανάρια... Και τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Βασίλη Τσιτσάνη, Μίμη Πλέσσα, Μανώλη Χιώτη, Διονύση Σαββόπουλου, Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νάνας Μούσχουρη, Βίκυς Λέανδρος, Τζένης Βάνου, Ντέμη Ρούσου, Νέο Κύμα, Αρχοντορεμπέτικα… Σημειώστε τις Παρασκευές 20 Οκτωβρίου, 3 Νοεμβρίου, 17 Νοεμβρίου, πρώτη Δεκεμβρίου.

Τα Σάββατα από 21 Οκτωβρίου, ένα μουσικό θεατρικό Show. “se7en sins” σε σκηνοθεσία Ηλία Αλεξάνδρου. Η σκηνή του El Convento Del Arte θα φιλοξενήσει τον... Εωσφόρο αυτοπροσώπως, μαζί με επτά 'αμαρτωλούς' ηθοποιούς, σε μια σύγχρονη, μαύρη επιθεώρηση...

Τις Κυριακές από 15 Οκτωβρίου, το Θεατρικό Δείπνο Μυστηρίου “Προσεχώς Απόδραση”. Εσείς το παίζετε… ντετέκτιβ! Αξιολογείτε στοιχεία, λύνετε γρίφους και ανακρίνετε τους… φυλακισμένους. Ο ρόλος των υπόπτων παίζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε. Το κέφι, οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του EL CONVENTO DEL ARTE: http://www.elconvento.gr