ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

 

Για αιώνες τα Χριστούγεννα ήταν παραμυθένια. Σε εποχές που οι πόλεις δεν είχαν δεχθεί την κατασκευαστική λαίλαπα. Με εργοστάσια, θηριώδη κτίρια, αεροδρόμια, γιγαντιαίες λεωφόροι. Μία κόλαση στον γήινο παράδεισο που αποφασιστικά επηρέασε περιβαλλοντικά τον πλανήτη.

Παραμυθένια ήταν τα Χριστούγεννα διότι ήταν κατάλευκα. Ντυμένο στο πιο καθαρό χιόνι. Σήμερα ο άνθρωπος, ακραία οργανωμένος, καβαλάει τα βουνά και ξεπαρθενεύει το χιόνι.

Εκστρατείες με τζιπ και επίθεση με χιονοπέδιλα. Πολυτελή ξενοδοχεία στις κορυφές των βουνών, σαλέ για να βρωμίσει, να παρέμβει ο επικυρίαρχος της λευκής φύσης άνθρωπος.

Με τη δραστηριότητα της καθημερινότητάς του ο άνθρωπος σήμερα μολύνει τα πάντα, τα νερά, τους ανέμους, τα χώματα. Έχει σαλτάρει η φύση, έχει μπερδευτεί και έχουν χάσει την ισορροπία τους οι χαμηλές θερμοκρασίες που είναι απαραίτητες για τις χιονοπτώσεις.

Όχι, δεν είναι απόφαση του Θεού το λιγώτερο χιόνι, τα Χριστούγεννα χωρίς χιόνι. Είναι βρωμοδουλειά του ανθρώπου που με τον τρόπο ζωής του προκαλεί κλιματολογικές διαταραχές στην ατμόσφαιρα.

Και επειδή ο άνθρωπος εξελίχθηκε σε παικταρά στην τεχνολογία, φτιάχνει τεχνητό χιόνι στα επώνυμα χιονοδρομικά κέντρα. Με «κανονάκια» ρίχνουν τεχνητό χιόνι στις πίστες του σκι. Ε, κάποια ευλογημένη στιγμή θα μιλήσει το μεγάλο κανόνι, η Μεγάλη Φλόγα της Κολάσεως, εκείνη που θα κατακάψει τη Γη.

Διαβάστε ακόμα:

ΡΕ, Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;