ΕΝΝΕΑ ΧΗΡΕΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ

 

Ποιο ποδόσφαιρο; Έλα, ρε. Όταν μιλάμε για φανατισμό, για κάργα και αθεράπευτη μαστούρα φανατισμένου, θα πάμε στη θρησκεία. Στην κάθε θρησκεία. Άντε να ξεχωρίσουμε τον βουδισμό.

Ό,τι σου λέω το εννοώ. Κι ό,τι εννοώ βγαίνει από την πραγματικότητα. Λοιπόν. Αν ο ποδοσφαιρικός φανατισμός γεννάει χουλιγκανισμό στο δέκα, τότε ο θρησκευτικός φανατισμός βγάζει χουλιγκανισμό στο εκατό.

Να σου πω τι λέει ο Αλλάχ, δηλαδή ο Θεός, που έτσι τον λέει ο μουσουλμάνος, και τον ίδιον Θεό ο εβραίος τον πρωτοείπε Γιαχβέ. Λοιπόν. Ο Θεός με το όνομα Αλλάχ, σύμφωνα με το κοράνι, κηρύττει:«Πολεμάτε τους άπιστους μέχρι να μην υπάρχει πλέον πειρασμός, μέχρι να μην υπάρχει άλλη θρησκεία, παρά μόνον αυτή του μοναδικού Αλλάχ».

Πήρες χαμπάρι. Δεν έχεις το δικαίωμα να είσαι άπιστος. Ούτε να πιστεύεις σ’ άλλον Θεό. Αυτά δεν γίνονται. Ξεκάθαρα πράγματα. Σαχάντα. Δηλαδή; Ομολογία πίστης. Δηλαδή; «Ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του Αλλάχ». Όλοι οι άλλοι, μέσα και ο Χριστός, είναι παραμυθάδες. Κι αυτές οι ιστορίες περί Θεού και θρησκείας δεν τελειώνουν ποτέ.

Να σου πω γιατί γίνεται το τσαλαπάτημα στη Μέκκα. Σ’εκείνο ακριβώς το σημείο κατά τας γραφάς όπου ο προφήτης Μωάμεθ άρχισε να πετάει πέτρες στον Διάβολο, για να τον διώξει. Στην ιερή πέτρα Κάαμπα, εκεί γίνεται το τελετουργικό από εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς. Ο πανζουρλισμός. Μιμούνται το λιθοβολισμό του σατανά χωρίς να υπολογίζουν εκείνες τις θερμές θρησκευτικές στιγμές τον κίνδυνο που διατρέχουν. Να βρεθούν κάτω από τα πέλματα άλλων πιστών. Και σκοτώνονται με τη σέσουλα.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 622 ξαπόστειλαν από την Μέκκα τον Μωάμεθ για τις ιδέες του. Ήταν έμπορος και σε ηλικία 25 χρονών παντρεύτηκε μία πουρού 45 χρονών, αλλά πάρα πολύ πλούσια. Πέθανε η κυρά του και ο Μωάμεθ, αντίθετα από τον Ιησού που ήταν παρθένος, κατά τας γραφάς πάντα, δεν λέμε τίποτα δικό μας, άρχισε να παντρεύεται την μία μετά την άλλη.

Ο Μωάμεθ γεννήθηκε σα σήμερα 22 Απριλίου το 571 μετά τον συνάδελφο Ιησού Χριστό. Όταν πέθανε ο αρχηγός της πολυπληθέστερης σήμερα θρησκείας, του μωαμεθανισμού, ο προφήτης ήταν ήδη παντρεμένος με εννέα γυναίκες. Διακόπτω, να μου επιτρέψετε να κάνω το σταυρό μου, και θα επανέλθω.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ