ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ

 

''Υπάρχει Θεός;'' με ρώτησε ο δικός μου κι εγώ του βγαίνω στο περίεργο. Γιατί με ρωτάς; ''Πρώτα απάντησε μου και αμέσως μετά θα σου πω γιατί σε ρωτάω'' μου κάνει. ''Δεν απαντώ. Αν, όμως, θες εκβιαστικά την απάντηση μου, σου λέω: Βεβαίως και υπάρχει Θεός αν νομίζεις ότι υπάρχει. Δεν το συζητώ, δεν αξίζει να το συζητώ αυτό, αν νομίζεις ότι δεν υπάρχει Θεός''.

Έτσι είναι. Δεν μπορείς να συζητάς με τον άλλον αν υπάρχει Θεός ή δεν υπάρχει. Δεν παίζεται τέτοιο θέμα σε συζήτηση. Δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα τόσο στην ύπαρξη, όσο και στην ανυπαρξία του Θεού. Στο φινάλε η υπόθεση Θεός είναι προσωπική του καθένα. Δεν είναι της εκκλησίας, ούτε της κοινωνίας.

Μη πω το άλλο, που επιβεβαιώνει το δικό μου σκεπτικό. Ρώτα κάποια θεούσα, έναν φανατικό πιστό του Θεού ''Γιατί πιστεύεις, τι ακριβώς πιστεύεις''. Θα σου πει, πιθανόν, τέτοιες κουταμάρες που θα τον πάρει στο κυνήγι ένας άλλος θρησκόληπτος.

Ο δικός μου, που ρώτησε κατ’ αρχήν αν υπάρχει Θεός, ξανάβαλε στη συνέχεια άλλο ερώτημα. Υπάρχει Αντίχριστος;
Δίνω τα στοιχεία σχετικής έρευνας. Το 57% στις ΗΠΑ πιστεύουν στον Αντίχριστο. Και απ’ αυτό το 57% που θαρρούν ότι υπάρχει Σατανάς το 72% είναι μαύροι και το 61% γυναίκες. Άλλο στατιστικό, χρήσιμο ίσως: Το 55% απ’ αυτούς που φοβούνται τον Διάολο είναι ρεπουμπλικάνοι και το 45% δημοκρατικοί.

Ακόμα: Οι 8 στους 10 χριστιανούς σ' όλη τη γη πιστεύουν στην ύπαρξη του Αντίχριστου. Δεν είναι οπαδοί του, αλλά θαρρούν ότι ο τύπος, ο Αντίχριστος, κυκλοφορεί κανονικά. Το 51% δηλώνει αδυναμία να αντισταθεί στην κυριαρχία του Σατανά.

Παρακάτω. Ο ένας στους τέσσερις μουσουλμάνους αναφέρεται στην ύπαρξη του Σατανά. Πήρες χαμπάρι; Πολύ μικρότερη αναλογία σε σύγκριση με τους χριστιανούς. Άρα, έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Μωάμεθ, ο οποίος γεννήθηκε σα σήμερα 22 Απριλίου, το 570, ότι ο δικός τους προφήτης είναι περισσότερο παλληκάρι από τον Χριστό. Ο Μωάμεθ μπορεί να αντιμετωπίζει καλύτερα, πιο αποτελεσματικά τον Διάολο απ’ ό,τι ο Ιησούς τον εχθρό.

Ακόμα λιγώτεροι, το 17% των Εβραίων, φοβούνται ή ασχολούνται με τον Διάολο.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ