ΟΙ ΔΥΟ “ΠΕΝΤΑΔΕΣ” ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ

 

Το 1963 γεννήθηκαν οι Σων Πεν, Τζώνυ Ντεπ, Μπράντ Πητ. Θυμάμαι ότι όταν είχα βγάλει την πεντάδα της νέας γενιάς στο Χόλυγουντ είχα και τους τρεις μέσα. Βέβαια. Έχω κι άλλους τρεις πρώτης γραμμής. Τον Εντουάρντ Νόρτον (1969), τον Ματ Νταίημοντ (1970) και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (1974). Άκυρον, λοιπόν, ποιοι είναι οι καλύτεροι πέντε.

Δύσκολο και ποιος ο καλύτερος από τους έξι. Αρχικά έδινα το Νο1 στον Μπραντ Πητ, που τον συμπαθώ πολύ. Μετά η πρωτιά έπαιζε και ανάμεσα στον Σων Πεν. Σήμερα έχω καταλήξει στον Τζωνυ Ντεπ, αυτός έχει προβάδισμα. Αύριο, πιθανόν, να αλλάξω πάλι τη σειρά.

Η κουβέντα με αφορμή την πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών του Χόλυγουντ. Ποιες αυτές που πήραν τα περισσότερα φράγκα τον τελευταίο χρόνο. Αδιάφορο για μένα. Οι προτιμήσεις μου, οι αξιολογήσεις μου δεν επηρεάζονται από το κασέ της κάθεμιας. Η πεντάδα των πιο εμπορικών είναι: Σκάρλετ Γιοχάνσον (1984) πρώτη, Αντζελίνα Τζολί (1975) δεύτερη, τρίτη Τζένιφερ Άνιστον (1969), τέταρτη Τζένιφερ Λώρενς (1990) και πέμπτη Ρις Ουϊδεσπουρν (1976).

Για μένα το πρώτο κανόνι είναι η Τζένιφερ Λώρενς και ισότιμη της, με διαφορά απ’ όλες τις άλλες, είναι αυτό το εβραιάκι η Νάταλι Πόρτμαν (1981), τεράστια ηθοποιός, το απόλυτο κινηματογραφικό πρόσωπο. Τρίτη βάζω το τσογλάνι την Ρις Ουιδερσπούν. Τέταρτη την Τζένιφερ Κόνελυ (1970).

Την πέμπτη θέση μοιράζονται η Βρετανίδα Τζέσικα Μπράουν Φίντλυ (1989) που παίζει την μια κόρη στο σήριαλ “Πύργος του Ντάουτον” (φωτό, στην ταινία ποιήμα “Χειμωνιάτικη Ιστορία” με τον Κόλιν Φάρελ), η Καναδή Ραίητσελ ΜακΑνταμς (1978) και η Αμερικάνα Αμάντα Σαϋφρεντ, που έπαιζε την κόρη της Μέρυλ Στρήπτ στο Μάμα Μία.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΕΟΣ