Ο Elton John γινεται ταινια

 

Και πολύ άργησε. Ο μουσικός θρύλος της Μεγάλης Βρετανίας, ο πιο πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης της δεκαετίας του ΄70, με δεκάδες επιτυχίες και εκατομμύρια πωλήσεις, με τις εκκεντρικές εμφανίσεις, το αλκοόλ, την κοκαΐνη, την πολυτάραχη ζωή και τους gay lovers, έχει πολύ «ψωμί» για να τροφοδοτήσει ένα καλό σενάριο.

Το σενάριο λοιπόν έγραψε ο Lee Hall (Billy Eliot), και θα ασχοληθεί με τα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Σκηνοθέτης είναι ο Dexter Fletcher και παραγωγός ο ίδιος ο Elton John και ο σύζυγος του, ο David Furnish, μια και η ταινία ανήκει στην δική τους εταιρία, την Rocket Pictures.

Διέρρευσαν ήδη κάποιες φωτογραφίες, μία κανονική και οι υπόλοιπες από το teaser trailer…, και εκεί είδαμε τον νεαρό που θα υποδυθεί τον Elton John. Το όνομα του είναι Taron Egerton.

Ποιος είναι αυτός ο Taron Egerton;

Ο Taron David Egerton, γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1989 και είναι Ουαλός ηθοποιός και τραγουδιστής. Σπούδασε στην Royal Academy of Dramatic Art, από την οποία αποφοίτησε με έπαινο το 2012. γνωστός από πολλούς και διαφορετικούς ρόλους σε σειρές της τηλεόρασης και φέτος κέρδισε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στο σινεμά παίζοντας τον…

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε και το video, εδώ nikosonline.gr