ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ

 

Ψηφίζουμε κόμματα, αντί πολυεθνικές εταιρείες. Η παγκόσμια πλαστογραφία. Πάνε στις κάλπες τα ανθρωπάκια και, δημοκρατικά με κριτήρια ιδεολογικά και αξιοκρατικά, επιλέγουν πολιτικούς. Η απόλυτη διαπλανητική θεατρική παρωδία της ελεύθερης προσωπικής βούλησης..

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όσο ποτέ άλλοτε. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η τεχνολογία, καμία ιδεολογία, καμιά θρησκεία δεν είναι υπεράνω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και πιο καυτή αλήθεια απ' αυτήν! Όλα όσα σαλιαρίζουν τα κόμματα έχουν αξία ίδια με το άχρηστο νερό του πλυντηρίου. Ορίζει πλέον τη ζωή μας η τεχνολογία. Μόνον. Το άτομο θα ακολουθήσει, θέλει, δεν θέλει. Χωρίς να χρειάζεται η πίστη του, τα πιστεύω του, η ψήφος του, αν συμφωνεί ή όχι.

Η τεχνολογία. Ναι, μόνον αυτή επεμβαίνει αποφασιστικά στην καθημερινότητά μας. Επειδή το βιομηχανικό προϊόν, προσιτό και φτηνό, και της πιο υψηλής τεχνολογίας απευθύνεται σ' όλους. Στους πάντες. Αυτό που δεν μπορεί να καταφέρει η κυβέρνηση, δημοκρατική, χουντική, ό,τι ταμπέλα φοράει, ό,τι βιόλα βαράει. Να περάσει στον κόσμο αυτό που θέλει, Να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη, του καταναλωτή. Μια πολυεθνική εταιρεία, π.χ. μια Apple επί τόπου βάζει στο τσεπάκι της εκατομμύρια κόσμο.

Φοβερό, ε; Κάποτε η υψηλή τεχνολογία υπηρετούσε την κατασκοπία, τη διπλωματία. Βοηθούσε στην αντιμετώπιση της απειλής πολέμου από άλλη χώρα. Σήμερα ο τίποτας, ο πιο φουκαράς είναι χρήστης κάθε προϊόντος hi-tech.

Με τανκ και πυραύλους ξεκινάει η ισχυρή χώρα για να μπουκάρει σε ξένο έδαφος και μαζεύει όλες τις κατάρες του ντουνιά. Βγάζει η Apple το i-phone Νο τόσο ή το apple watch και την προσκυνάει το μισό σύμπαν. Το στριμωξίδι για να πάρουν στα χέρια τους το μπινελίκι της πολυεθνικής (Στη φώτο, προϊόν της Apple, της πρώτης γενιάς των υπολογιστών).

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΠΕΣ, ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΕΙΡΗΝΗ