Ποια ειναι αυτη η Florence με τα 3 sold out;

 
Ποια είναι αυτή η Florence (& The Machine), που έρχεται στην Ελλάδα και κάνει τόσο πανικό; Πως κατάφερε να κάνει και τις 3 συναυλίες της sold out. Φαντάζομαι ούτε η ίδια θα το πιστεύει! Όταν οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την πρώτη συναυλία στο Ηρώδειο, σήμερα 19 Σεπτεμβρίου, και είδαν τα εισιτήρια να εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού έμειναν με το στόμα ανοικτό.

 

Αμέσως ανακοινώθηκε ακόμα μια ημερομηνία (22 Σεπτεμβρίου), όπου και πάλι τα εισιτήρια πουλήθηκαν αμέσως. Το Ηρώδειο δεν είχε κενή ημερομηνία για τρίτη συναυλία, οπότε οι διοργανωτές κατέφυγαν στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου. Και εδώ τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν! Κυρίες και κύριοι, οι Florence & the Machine έχουν 3 sold out συναυλίες στην Αθήνα.

 

Η Florence Welch είναι η πιο ιδιόμορφη καλλιτέχνης της εποχής μας. Ένα φαινόμενο ανεξήγητο. Είναι ροκ, με στοιχεία εναλλακτικού ροκ, soul και goth. Ντύνεται σαν μεσαιωνική πριγκίπισσα, στολίζει τα μαλλιά της με λουλούδια και έχει μαζί της μια μπάντα με μουσικούς που εναλλάσσει ανάλογα με τις απαιτήσεις της μουσικής και των εμφανίσεων της. Τους ονομάζει machine.

 

Στην Αγγλία αυτή η γυναίκα φαινόμενο έχει fans παντού. Την λατρεύουν οι κριτικοί, cd της αγοράζουν και οι έφηβοι αλλά και οι 30αρηδες-40αρηδες, και όλες οι εμφανίσεις της είναι sold out. Η φήμη της εξαπλώθηκε όταν άρχισαν να χρησιμοποιούν τραγούδια της σε… 
Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr