ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ!

 

Τον Χρήστο Σπανό δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Αλλά επειδή εκτιμώ την στάση του και την πορεία του, του έκανα ένα άρθρο. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο το πληροφορήθηκε, γίναμε φίλοι στο Facebook και με ευχαρίστησε. Έτσι πιάσαμε και την κουβέντα…

Έμαθα λοιπόν, πως η μονάκριβη κόρη του, παρ΄ όλο που είναι 17 ετών, γράφει μουσική, στίχους, ενορχηστρώνει και τραγουδάει. Μου έστειλε μάλιστα και ένα αγγλόφωνο τραγούδι της, για να του πω την γνώμη μου. «Μ΄ ενδιαφέρει η γνώμη σου... » μου έγραψε.

Η σύζυγος του, η Μελίνα Παιονίδου είναι μουσικός, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως η Μαρίνα, η κόρη τους, μεγαλωμένη σε ένα σπίτι με μπαμπά ηθοποιό και μαμά μουσικό, ήταν αδύνατον να «ξεφύγει» από την καλλιτεχνία: ''Έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο. Το αγαπάει. Λατρεύει και τη μουσική. Μάλιστα συνθέτει τραγούδια, γράφει στίχους, ενορχηστρώνει. Τελευταία ανέβασε στο youtube και μια πολύ όμορφη μπαλάντα''.

Ο Χρήστος μετά από μια πορεία 15 χρόνων στο θέατρο και την τηλεόραση (έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής παίζοντας τον Ερμή, στην τηλεοπτική σειρά «Άκρως οικογενειακόν» με τον Γιάννη Μπέζο), φέτος για 4η συνεχή χρονιά παίζει στο θέατρο Κάππα στην μεγάλη επιτυχία Δείπνο Ηλιθίων.

Είναι Σάββατο μεσημέρι, πίνουμε τα καφεδάκια μας και μιλάμε μέσω Facebook. Είναι χαλαρός και αραχτός γιατί το βράδυ έχει διπλή παράσταση και πρέπει να μαζέψει δυνάμεις. Αντιλαμβάνομαι πως

 Η συνέχεια και το video εδώ: nikosonline.gr