ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥΣ...

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΠΑΖΙΝΑ

Αυτές τις ημέρες γιορτάζουμε τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Ασφαλώς πρόκειται για τις μεγαλύτερες γιορτές της ανθρωπότητας. Εισάγουν τον Ατομικό- Πυρηνικό Αιώνα. Και προπάντων, αποτελούν την Αρχή του Τέλους αυτής της μαγάρας, της βρώμας και της ψώρας, που λέγεται Άνθρωπος. Ενός τέλους αντάξιου του συγκεκριμένου θηλαστικού.

Διότι ο Φονικός Πίθηκος, όπως θα ήταν το σωστό να ονομάζεται το ζώο με την όρθια στάση, που θεωρήθηκε μαγκιά ενώ είναι αναπηρία, ακριβώς αυτό κάνει. ΣΚΟΤΩΝΕΙ. Αυτό είναι το βασικό του ένστικτο. Ακόμα και η πιο επιπόλαιη ανάγνωση της Ιστορίας από ένα οποιοδήποτε μέτριο μυαλό, δεν επιτρέπει επ΄ αυτού ούτε ίχνος σκιας αμφιβολίας!

Κι εσύ, που τώρα σκέφτεσαι να νου γράψης αγανακτισμένο γράμμα, ΜΗΝ το κάνης. Θα πετάξεις στα σκουπίδια το χρόνο και τη φαιά ουσία σου και κάποτε θα νοιώσης γελοίος. Αν είσαι κάτω από 30 χρονών και δεν πεθάνης πρόωρα, θα έχης το προνόμιο να δης το τέλος. Και αυτό που σε κάνει να θυμώνης είναι πως είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να ξέρης ότι δεν πλανώμαι...

... Ο Άνθρωπος κινείται άφευκτα από δυνάμεις , που αδυνατεί να ελέγξη, διότι είναι εμφυτευμένες στο DNA του, το οποίο ΒΡΗΚΕ, δεν ΕΦΤΙΑΞΕ, προς την συγκέντρωση της απόλυτης δύναμης, του απόλυτου πλούτου και, τελικά, του ΦΟΝΟΥ. Το πιο ισχυρό από όλα τα κίνητρα είναι το τελευταίο. Όσο κι αν υποταχθής, όσο και αν τους φιλήσης τα COJONES, τελικά, θα σε σκοτώσουν.

Αυτό κάνει ο Φονικός Πίθηκος. Έτσι είναι φτιαγμένος, από δυνάμεις έξω από τον έλεγχο του. Είναι απόλυτα ζωτικό να το καταλάβουμε αυτό και να πάψουμε να βαυκαλιζώμαστε ότι μπορεί αν υποταχθούμε, αν κάτσουμε πιο φρόνιμα από άσπρα κουνελάκια με ροζ φιογκάκια, να μας χαρίσουν τη ζωή. Δεν φτιάχνουν μηχανήματα ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΌΣΤΟΥΣ για να... χαρίσουν ζωή. Τα φτιάχνουν για να ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, Πως; Ε; Πως δεν το είχες προσέξει μέχρι τώρα; Ξέρω κι εγώ;...

Η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, σήμερα, μας διαφωτίζουν πάνω σε αρκετά πράγματα. Βλέπουμε ότι έγιναν όχι για να κερδηθή ένας πόλεμος ήδη κερδισμένος, αλλά για να κερδηθή ο Μεγάλος Πόλεμος, εναντίον ΟΛΗΣ της ανθρωπότητας. Με το μέσον του Τρόμου. Βλέπουμε ότι ήταν και μια φοβερή εκδήλωση ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ. Ξέρουμε ότι δεν υπήρξε καν σκέψη να γίνουν οι ρίψεις των βομβών σε μέρη που θα ελαχιστοποιούσαν τον αριθμό των νεκρών.

Διότι ο γνήσιος, αυθεντικός, ανόθευτος, αντικειμενικός σκοπός ήταν ο φόνος...

Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ... ,ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι αράδες που διαβάσατε είναι κομμάτια κειμένου του Μπαζίνα στον ''ΦΙΛΑΘΛΟ'' (09.08.2006) με αφορμή τις δυο αμερικάνικες ατομικές μπόμπες στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ σ΄ όσους επισκέπτονται τη σελίδα μας να διαβάσουν τα κείμενα 
- Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
- ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ