ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΠΑΟ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ

 

Ο αποδυτηριάκιας είναι Ευρωπαίος. Γνωστό αυτό στους αναγνώστες του “ΦΙΛΑΘΛΟΥ”. Σαν αληθινός Έλληνας ο αποδυτηριάκιας σκέπτεται και συμπεριφέρεται ευρωπαϊκά. Είμαι ο Έλληνας της αρχαίας Αθήνα και της αρχαίας Σπάρτης, αυτός που γέννησε την Ευρώπη. Δεν είμαι ο Έλληνας της τουρκοκρατίας που συνεχίζει να κυκλοφορεί σα ραγιάς, σαν να μην έχει, που δεν έχει, σχέση με τη συνέχεια της κλασικής αρχαιότητος, δηλαδή την Ευρώπη.

Ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστηρίζει ότι η Ευρώπη έχει σχέδιο να εξοντώσει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Το ξέρει πολύ καλά ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, όμως το λέει. Επειδή είναι Έλληνας. Λάθος. Το σωστό είναι επειδή απευθύνεται σε ελληνόπουλα. Στόχος της ευρωπαϊκής αρχής του μπάσκετ δεν είναι να εξοντώσει, αλλά να συμμορφώσει τον Παναθηναϊκό.

Να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν πρωταθλητής καφενείου, δηλαδή της Ελλάδος και να αποκτήσει επιτέλους συμπεριφορά εξάστερου της Ευρώπης. Ολουρμού;

Παίζει με την Μπαρτσελώνα ο Παναθηναϊκός σε μία σάλα 18.000 θέσεων και στο γήπεδο υπάρχουν περισσότερο από 26.000 κόσμο. Ο ορισμός της κυρρίλας.  Χυδαιότητα άνευ προηγουμένου. Μπινελίκια, κροτίδες, ρίψη αντικειμένων. Και παναθηναϊκοί που πλήρωσαν εισιτήριο δεν μπήκαν διότι κάποιοι αληταράδες με πέντε ευρώ έβαζαν μέσα όσους δεν είχαν εισιτήριο. Έτσι και ήσουν μέσα, ορκίζεσαι να μην ξαναπατήσεις. Η κόλαση.

Σου κάνουν προειδοποίηση και στο επόμενο ματς, αυτού που έχασες από την Μπαρτσελώνα, τα ίδια και χειρώτερα. Ποια εξόντωση; Ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που θέλει να εξοντώσει την ευρωλίγκα, αν θέλουμε να μιλάμε ευρωπαϊκά. Και αν δεν θέλουμε να μιλάμε ελληνικά θα πούμε ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ προσπαθεί να προστατευθεί από την απειλή Παναθηναϊκός.