ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ

Πηγή: INTIME
 

Ο αποδυτηριάκιας το έχει πει. Το καλύτερο και το πιο έγκυρο ρεπορτάζ ένας δημοσιογράφος το κάνει από το κεφάλι του. Χωρίς να χρειασθεί να κάνει εγχείρηση στο μυαλό του. Όπως το λέω. Όταν κάνεις του κεφαλιού σου, είσαι μέσα.

Είδηση. Ο γιος του Κόκκαλη, ο Πέτρος του Σωκράτη, θα μπλεχτεί με τον Άρη. Δεν γίνεται αυτό. Οπότε δεν το γράφεις. Ό,τι κι αν λένε. Όσο κι αν επιμένουν. Γιατί δεν γίνεται; Διότι κάνεις του κεφαλιού σου. Του δημοσιογραφικού κεφαλιού σου. Ξέρεις δύο-τρία πράγματα, άρα δεν κολλάει το πράμα.

Γράφουν, λοιπόν, την «είδηση», ότι ο Πέτρος ο Κόκκαλης θα αναλάβει τον Άρη Θεσσαλονίκης, όχι Πετρούπολης, και μετά πληροφορούν το αξιότιμον κοινόν ότι ο γιος του Σωκράτη το… διέψευσε. Πήρες χαμπάρι; Δεν πήρες.

Αντί να βγαίνουν να ζητήσουν συγνώμην για τη γκέλα τους, ότι δίχως σκέψη, του κεφαλιού τους που λέγαμε, δημοσίευσαν μία μπαρούφα, σου λένε ότι ο έτσι το διέψευσε. Και πάνε παρακάτω.

Η πλάκα είναι άλλη. Όσο κορόιδα είναι οι δημοσιογράφοι που φιλοξενούν ανύπαρκτες «ειδήσεις», άλλο τόσο είναι και κάποιοι αναγνώστες τους. Πουλιά σκέτα οι δικοί σου. Μόνον από τη μύτη πιάνονται.

Ο γιος του Κόκκαλη στον Άρη, α, έτσι, ε; Τα λέγαμε εμείς, ότι ήταν παράρτημα του Ολυμπιακού, ότι είναι πουλητάρια τα σκουλήκια. Ρε, μιλάμε ότι ζούμε στη χώρα των γάτων. Κεραμιδόγατων.