ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ 45ΑΡΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Αλέξης Κούγιας. Μακράν ο Νο1 παίκτης στα κανάλια. Δεν έχει αντίπαλο. Δεν υπάρχει άλλος, άνδρας, γυναίκα, πολιτικός, καλλιτέχνης, δικηγόρος με περισσότερα χιλιόμετρα στον αγώνα δρόμου των τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Κάποτε στο γήπεδο της τηλεόρασης πρωταγωνιστούσε ο μακαρίτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος, υπουργός σ’ όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Εκατοντάδες ώρες πτήσης σε εκπομπές έχει ο Θόδωρος Πάγκαλος, τα πρωτεία του οποίου έχει πάρει η Λιάνα Κανέλλη. Εδώ είμαστε.

Η Κανέλλη όταν μπαίνει στο στούντιο είναι αρματωμένη. Στο τραπέζι αραδιάζει τα τσιγάρα, ένα 45άρι με τις σφαίρες του, κάτι περίεργα μεταλλικά και αιχμηρά αντικείμενα των νίντζα, σπραίη υπνωτικά κι ένα περίεργο στυλό που εκσφενδονίζει υγρό ικανό να προκαλέσει εγκαύματα βαρειάς μορφής.

Κύτταξε να δεις. Κάνεις το κορόϊδο όταν βγεις στο γήπεδο να παίξεις μπάλλα με αντίπαλο ανώτερο. Δεν θα τον προκαλέσεις, δεν θα κάνεις μαγκιές διότι θα φας περισσότερο ξύλο, περισσότερα γκολ.

Έτσι ξηγήθηκε και η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, η κόρη του Νίκου Κωνσταντόπουλου, πρώην προέδρου του Συνασπισμού, του μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ, και για ένα φεγγάρι πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού. Μέσα στη Βουλή η Κανέλλη του ΚΚΕ είπε για την Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «η κυρία είναι μπουρδολόγα». Και η κυρία Ζωή το πέρασε στο ντούκου.

Ένα είδος Κασιδιάρη είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, το νέο αστέρι της κομματικής πιάτσας. Το κορίτσι μπροστά στην κάμερα παθαίνει. Σε βαθμό υστερίας δεν βάζει γλώσσα μέσα. Η προκλητική. Η επιθετική. Με πείσμα. Με αντοχές. Δεν κουνιέται από τη σέντρα του γηπέδου.

Προχθές έπεσε στην περίπτωση η Κωνσταντοπούλου. Έλεγε, έλεγε, μέχρι που έσπασε τα νεύρα της Κανέλλη: «Η Κωνσταντοπούλου ανοητεύει. Είναι μπουρδολόγα». Τι να κάνει η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ; Να ξηγηθεί αλά Κασιδιάρης που είχε ρίξει δυο μπουνιές στην Κανέλλη; Προτίμησε έξυπνα να μην ανοίξει ντέρμπυ.

Διαβάστε ακόμα:

Κρυφό ταλέντο ο Κασιδιάρης