ΜΟΥΦΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

 

Σπάσανε τα τηλέφωνα του Νίκου Μουρατίδη, κινητά, ακίνητα, τρεχάμενα, καλωδιακά, τσεπάτα, τοίχου, κρεμαστά, τα πάντα όλα. Να τον ρωτήσουν για τον γιό του. Για την «αποκάλυψη» που έκανε στην εκπομπή του αφελέστατου Γρηγόρη Αρναούτογλου, τα καρντάσιανς.

Δεν σ’ έχουμε δει ποτέ με γυναίκα, του έριξε ο Ψαράογλου ελπίζοντας να πιάσει λαβράκι από τον Νίκο Μουρατίδη. Ο τηλεοπαρουσιαστής ήθελε να κανιβαλίσει, να διεισδύσει στην προσωπική ζωή του προσκεκλημένου του.

Και τι έκανε ο γάτος ο Μουρατίδης; «Έχω παντρευτεί δυο φορές. Την μια την Αφροδίτη, με την οποία έχω ένα γιο 22 χρονών, που είναι ποδοσφαιριστής στη Ζάκυνθο. Την δεύτερη φορά παντρεύτηκα τον Μπάμπη και ετοιμάζομαι για τρίτο γάμο με την Μόνικα που ήταν πρώην Αριστοτέλης».

Ο άνθρωπος, δηλαδή, τους σέρβιρε ένα χοντροκομένο μπαλαμούτι, αφού σώνει και καλά θέλετε να ασχοληθείτε με την προσωπική μου ζωή, λες και είμαι ο Ρέμος και ο Ρουβάς. Κι αυτοί μάσησαν.

Δεν έχει ξαναγίνει. Αμόκ πάθανε όλα τα πρωϊνάδικα, και τα μεσημεριανάδικα να μάθουμε ποιος είναι, που βρίσκεται ο 22χρονος γιος του Μουρατίδη. Εγώ θα σας πω πού. Δεν υπάρχει κανένας γιος.

Διαβάστε ακόμα:

Την κυρία Μενεγάκη ποιος την παίρνει από πίσω;