ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΗΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ

 

Με τον καυτό, λέει, χορό της κυρίας Στικούδη και της άλλης νεαράς κυρίας Αραβανή ακόμα ασχολούνται, γράφουν και μπανίζουν και περάστε κόσμε να μπανίσετε, πράμα πρώτο που σαλεύει και σπαρταρά.

Οι δυο ημίγυμνες προσπαθούσαν, σε ιλουστρασιόν εκδοχή της σεξουαλικής πρόκλησης ανδρών και λεσβιών, με κουνήματα κυρίως των οπίσθιων πύργων, με πιασίματα των χεριών, με κολλήματα των κορμιών. Θα μιλήσει ο αποδυτηριάκιας.

Εγώ θα ήθελα ειδικά την κυρία Κατερίνα Στικούδη, που διαθέτει πρόσωπο έκφυλο, βλέμμα που ερεθίζει, που βαράει συναγερμό σ’ όλο το σύστημα μέσα σου, να την παρακολουθήσω στον πρώτο γυναικείο χορό. Εκεί όπου μια αληθινή γυναίκα δείχνει την κλάση της. Στο χορό της κοιλιάς.

28-01-14stikoudi03

Είμαστε ανατολίτες, ρε. Μεσόγειοι, αλλά τα βράχια που ζούμε αιώνες τα βαράει ο ανατολικός ήλιος και η ανατολική θάλασσα που γέννησε όλες τις φιλοσοφίες και θρησκείες. Η καλύτερη μου να αράξω ανάμεσα σε πλουμιστά μαξιλάρια και μια Στικούδη με ντέφι στο χέρι και πέπλα επάνω στην κορμάρα της να χορεύει μπροστά μου τον θεϊκό χορό, δηλαδή αυτόν της κοιλιάς.

Όλοι οι θεοί της αρχαιότητας είχαν οργασμό όταν απολάμβαναν τον πιο ερωτικό, τον πιο γυναικείο, τον πιο προκλητικό χορό από καταβολής. Είναι ο χορός της γονιμότητας, όπου η γυναίκα μιμείται, της κινήσεις του τοκετού, όχι του γαμησιού.

Εκεί την θέλω την Στικούδη. Στο χορό της κοιλιάς. Να λικνίζει τη σπονδυλική της στήλη, όχι και το θώρακα, όχι τα χέρια. Και μετά από λίγα λεπτά να πέσει στο πάτωμα, να κινείται σα το φίδι, το ιερό ζώο των πολιτισμένων, όχι των βαρβαρικών, λαών της αρχαιότητας.

Τι να την κάνω την ομορφιά της γυναίκας όταν δεν μου τη δείχνει με την ομορφιά του χορού, του μοναδικού αρχέγονου χορού με τον όποιο μιλάει η θηλυκότητα της αιώνιας γυναίκας. Τον χορό της κοιλιάς.

Διαβάστε ακόμα:

Στη φόρα η Ορα, στη μούγκα η Φουρέιρα