H ΔΡΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΙΝΙ ΚΑΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

 

Την καθάρισε σαν αυγό την κυρία Άννα Δρούζα ο Αλαφούζος από την τηλεόραση του σκάι. Δεν έχει ξαναγίνει. Μόλις τέσσερις ημέρες κράτησε η εκπομπή “Μπορώ” της τηλεπαρουσιάστριας, η οποία μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας βρήκε στέγη στο κανάλι του προέδρου του Παναθηναϊκού.

Προτείνω στην κυρία Δρούζα να καταφύγει στον Μισέλ Πλατινί. Να πάρει από την ΟΥΕΦΑ την αδειοδότηση που της αρνήθηκε ο καναλάρχης. Το θεωρώ πιθανότατο να δικαιωθεί. Με ποιο δικαίωμα ο Αλαφούζος είπε στο κορίτσι “Άντε γεια!”.

Ξεκινάει την περασμένη Τρίτη η Δρούζα και στην εκπομπή της πρεμιέρας λέει: “Επανέρχομαι. Πριν τέσσερα χρόνια είχα αποφασίσει να σταματήσω”. Ο Αλαφούζος γιατί αποφάσισε να την σταματήσει στην τέταρτη κιόλας εκπομπή; Επειδή δεν είχε θεαματικότητα.

Έτσι είναι. Δεν έχει καμμία σημασία ποιος είσαι στην τηλεόραση. Πόσο Καραγκιόζης ή, πόσο σοβαρός είσαι. Μετράει μονάχα τι ψάρια πιάνεις. Πόσο γράφει το κονταίρ. Τα νούμερα της θεαματικότητας.

Δεν είναι η αιτία η μικρή τηλεθέαση, λέει η Δρούζα, που με καθαρίσανε. Στο φινάλε ποιος είναι ο σκάι με το μονοψήφιο νούμερο στην τηλεθέαση. Από την πρώτη εκπομπή ήθελα να φύγω. Τελικά αντί να φύγει, την έφυγε το κανάλι.

Διαβάστε ακόμα:

Τσιτακισμός, όπως λέμε Κατινισμός