ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

 

«Μ' αρέσουν τα μπούτια μου...” είπε το κορίτσι. Φοβερά πράγματα. Να κάνει τέτοια δήλωση δημόσια, σε περιοδικό. Ακόμα και μπούτια με κυτταρίτιδα να διαθέτει η κυρία, πάλι θεωρώ αδικαιολόγητη την άποψή της επί του θέματος. Επί του θέματος των μπουτιών.

Αν, δηλαδή, δεν έχει σεξουαλικά, λαχταριστά μπούτια, η ίδια να είναι ευχαριστημένη με τα “πιασίματά” της, όπως εξομολογείται, για να καταδείξει στο πανελλήνιο ότι παρ' ότι δεν διαθέτει καμπύλες σούπερ γκόμενας, αυτή παραμένει ακομπλεξάριστη.

Τι λέμε τώρα; Θίγουμε ένα εξόχως σημαντικό ζήτημα που μας παρέχει την αφορμή η κυρία Μαρία Κορινθίου, άσχετο αν προσωπικώς δεν έχει τύχει να την γνωρίζω, εννοώ ότι αγνοώ αν είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια, πιθανόν δημοτική σύμβουλος, πυρηνική φυσικός, ό, τι άλλο.

Ρωτάω ευθέως. Είναι σίγουρο ότι η κυρία Μαρία Κορινθίου μίλησε για τα μπούτια της; Άσε τι γράφουν. Άσε ότι τη βαρυσήμαντη δήλωση την έβαλαν στο κουτί με τα κουμπιά και την έκαναν αναπαραγωγή, Ελάτε κόσμε, πάρτε κι αυτό, τζάμπα είναι άνευ φιπηά.

Το ζήτημα, λοιπόν, είναι αν πράγματι διεπράχθη η δήλωση για τα μπούτια κι αν ναι, γιατί. Έστω, όμως, ότι η κυρία έχει τους δικούς της, πιθανόν ανεξερεύνητους λόγους, να μιλήσει για τα μπούτια της. Οσοι τα διαβάζουν αυτά, αναρωτιέμαι, μήπως θέλουν ξύλο στα μπούτια τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ευτυχώς για Μπέο που κρύφτηκε ο Παπανδρέου