ΣΑΧΛΟΠΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΣΑΧΛΟΣΗΡΙΑΛ

 

Μέσα είναι το mega. Κυκλοφορεί στον αέρα με ζημιές. Πώς το βλέπεις το έργο; Να είσαι επιχειρηματίας και να είσαι μόνιμα στη χασούρα. Εκτός κι αν οι ιδιοκτήτες του mega channel δεν είναι επιχειρηματίες. Έτσι πάει;

Κι αν δεν είναι επιχειρηματίες τι είναι, εδώ σε θέλω. Οι βαρώνοι του τύπου. Πώς λέμε οι βαρώνοι των ναρκωτικών, των διαμαντιών, των όπλων, ό,τι παίζει με απίστευτα υψηλά κέρδη, όμως στο παράνομο. Το mega είναι νόμιμη δουλειά. Και φανερή. Ξέρουμε ποιοι είναι οι μεγαλομέτοχοι του και τα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης δημοσιεύονται.

Μια ζωή γράφω ότι είναι τουλάχιστον ύποπτο ένας επιχειρηματίας να μπλέκεται στο ποδόσφαιρο επειδή δήθεν αγαπάει την ομάδα του. Το να αγαπάει κάποιος την ομάδα του, την γκόμενά του, το σκυλάκι του, οτιδήποτε είναι προσωπική υπόθεση. Δεν είναι προσωπική υπόθεση όταν κάποιος για άλλους λόγους, όχι ποδοσφαιρικούς, αγοράζει μια ομάδα.

Μια τελευταία κουβέντα: Δεν βοηθάει το ποδόσφαιρο ο επιχειρηματίας αν δεν έχει σκοπό να κερδίσει από το ποδόσφαιρο. Τα ίδια ισχύουν και με τα μήντια. Γιατί κάποιος αγοράζει, γιατί συντηρεί ένα κανάλι όταν χάνει; Εδώ σε θέλω. Για να βοηθήσει την …ενημέρωση. Γιατί; Περικοπές στις περικοπές στο mega, όμως και το 2014 θα το βγάλει με ζημιά 14 εκ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά βλέπουν τα φτωχαδάκια