Η ΜΑΡΤΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

 

Η φωτό είναι καλλιτεχνική. Χυδαίος ο άνδρας που αγνοεί την αξία της στάσης που έχει το γυναικείο κορμί μέσα στο βασίλειο της φύσης, μέσα στην καθαρότητα του γάργαρου νερού και την τρυφερότητα του βράχου και το ρίξει στη σεξουαλική φαντασίωση. Ίσως και κτυπήσει ένα-δυο αυνανισμούς επειδή τυχαίνει νηστικός ερωτικά.

Δεν έχει καμμία σημασία ποια είναι η γυναίκα της φωτογραφίας, η πιστή της Αφροδίτης, αυτή η απόλυτη γυναίκα η οποία σίγουρα θα ήθελε να χειροτονηθεί ιέρεια της Θεάς της ομορφιάς και υπηρέτρια του υπέρτατου αγαθού, όπως το χαρίζει η και πνευματική σμίξη, σύμφωνα με τις επιταγές του Ολυμπίου Διός. Είναι η γυναίκα του Ισπανού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, η Μάρτα. Την φωτό ανέβασε η ίδια στα social media.

Ναι, αδιαφορώ για την ταυτότητά της, για το όνομά της. Γιατί να μ' ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από το Ναό της Αφροδίτης που καλύπτεται από την υποψία του λευκού μπικίνι και το φιογκάκι στη γυμνή σάρκα...

Επιμένω ότι μένω εκστασιασμένος από την ποιότητα την καλλιτεχνική της φωτογραφίας, όσο κι αν με προκαλεί το φιογκάκι..., τι θα μπορούσε να αποκαλύψει περισσότερο αν λυνόταν από χέρια σεβάσμια της αιώνιας ομορφιάς.

Παρακαλώ, προσέξτε τις λεπτομέρειες στη φωτό. Το τέντωμα του κορμιού πάνω στο βράχο αναπαύει το πνεύμα, το λύγισμα του δεξιού ποδιού φανερώνει την ασφάλεια της μοναξιάς της και τα δύο χέρια πίσω στο κεφάλι δηλώνουν την προσμονή του ονείρου.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν τον φωτογράφησαν με το ποτό στο χέρι