ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ Η ΜΕΝΟΥΝΟΣ

 

Τους την έσπασε η Μαρία Μενούνος, η Ελληνοαμερικάνα. Ελληνίδα και τους δούλεψε σαν αμερικανάκια. Μ' έναν άνδρα έχω πάει. Την ρώτησαν με πόσους έχει κοιμηθεί. Κι αυτή απάντησε ότι ένας είναι ο άνδρας της ζωής μου. Και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι αυτός θα 'ναι ο μοναδικός, αυτός με τον οποίο θα δέσω για πάντα τη ζωή μου.

Παραμύθια. Και αλήθεια να λέει το κορίτσι, το σοβαρόν σχόλιον είναι αυτό. Παραμύθια. Δηλαδή; Η κυρία, η κάθε κυρία, δεν μιλάμε γι' αυτήν συγκεκριμένα, η εν λόγω απλά μας δίνει την αφορμή να πούμε ότι λέει παραμύθια. Και δικαίωμά της είναι να λέει ό, τι θέλει, όταν της κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις.

Κατ' αρχήν να μάθουμε τι σημαίνει αποκάλυψη. Κάτι που αποκαλύπτεται. Όχι κάτι που λέει κάποιος δημοσίως και αφορά τον ίδιον. Ο κάποιος, η κάποια ό, τι τον βολεύει λέει. Αυτό δεν είναι αποκάλυψη. Πιθανόν να είναι κάλυψη.

Να σου πω, με την ευκαιρία, ποια είναι η αληθινή αποκάλυψη. Εκείνη η αποκάλυψη που έχει νόημα. Όχι με πόσους άνδρες έχει ξαπλώσει μια γυναίκα, αλλά πόσες φορές το κάνει με τον άνδρα της. Πόσες φορές την εβδομάδα, το μήνα, το χρόνο. Σε μια τέτοια αποκάλυψη θα πέσουν πολυέλαιοι από το ταβάνι, θα ξεκαρφωθούν πίνακες από τον τοίχο, θα κουνηθούν χαλιά στο πάτωμα.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς μυρίζουν τα ρούχα της Ραχήλ