ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΝΟΠΗΔΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ;

 

Για να φθάσουν στο σημείο να χωρίσουν Χουάν Κάρλος και Σοφία, δηλαδή η βασίλισσα της Ισπανίας να φθάσει να ζητήσει διαζύγιο, είναι αντιληπτό ότι ο βασιληάς το είχε παραξηλώσει. Να πηδάς, κύριε, να ξενοπηδάς, το καταλαβαίνω, διότι εγώ σα γυναίκα δεν είμαι ο τύπος της ερωμένης-συζύγου, διότι έφθασα σε μια ηλικία που δεν με παίρνει να δροσίζω τα γεννητικά σου όργανα, όμως μέχρι εδώ, μεγαλειότατε! Μ' έχεις παραξευτυλίσει. Ξενοκοιμάσαι και με την όποια. Κομμώτρια είναι, καθαρίστρια, νοσοκόμα, πουλάει τυρόπιτες στη γωνία.

Για πρώτη φορά έκανε διακοπές χωρίς τον άνδρα της η Σοφία της Ελλάδος, που περισσότερο από κάθε άλλο παιδί της Φρειδερίκης, εκπαιδεύτηκε στο ρόλο της μέλλουσας βασίλισσας, να είναι μια “επαγγελματίας” στη δουλειά της βασιλικής συζύγου, όπως άλλωστε αναγνωρίζει ο Χουάν Κάρλος, ο πνίχτης κάθε εύκαιρου θηλυκού.

Η υπόθεση είναι σε εκκρεμότητα. Δεν αποκλείεται η αγάμητη Σοφία να προχωρήσει στο διαζύγιο, διότι ο Χουάν Κάρλος ο γηραλέος, παρά τα χρονάκια του, δεν το βάζει κάτω. Όπως και να ξεχάσει το διαζύγιο, όχι διότι συγχωρεί τον σύζυγό της, αλλά ελπίζει λόγω ηλικίας να φρονιμέψει.

Διαβάστε ακόμα:

Ρημαγμένη βασίλισσα που δεν χάνει το στέμμα της