Η ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΗΛΙΑΚΗ

 

“Υποφέρω πολύ!”. Όχι, ρε! Ναι, σου λέω. Το είπε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη. Είναι ξαπλωμένη, στη φωτογραφία που ανέβασε, και παραδέχθηκε ότι υποφέρει, και υποφέρει πολύ.

Το πράμα έχει ενδιαφέρον. Γυναίκα ξαπλωμένη και να πονάει, να δυσκολεύεται, να μη βολεύεται. Κατ' αρχήν δεν μου είπες, ποια είναι η Μαρία Ηλιάκη. Γράφει ποιήματα; Είναι υπουργός; Ηθοποιός, εφοπλίστρια, βοηθός της Άννας Καραμανλή, εισαγωγέας μούσμουλων, αστρολόγος, ερευνήτρια στον προστάτη ανδρών, ποια είναι η κυρία.

-Είναι μια τηλεπαρουσιάστρια της πλάκας, που όμως είναι εξόχως αποκαλυπτική η δήλωσή της προς τους φίλους της και τους θαυμαστές της ότι υποφέρει...

Τι να αποκαλύπτει, άραγε; Ο φίλος μου ο Νούλης ικανοποιεί το ερώτημά μου με τρόπο πειστικό.

-Η κυρία Ηλιάκη δεν είναι αυτό που λέμε ποιοτική στη δουλειά της, σαχλαμαρίζει στις εκπομπές της, άσχετο αυτό. Το ουσιώδες είναι ότι εν όψει της νέας της εκπομπής στο κανάλι που έκανε μεταγραφή αποφάσισε να φτιάξει τις γραμμές της, γι' αυτό άρχισε να κάνει γυμναστική. Δεν συμφωνείς ότι είναι θυσιαστικό, να κάνει ασκήσεις ξαπλωμένη στο στρώμα της γυμναστικής παρ' ό, τι υποφέρει; Υπόδειγμα επαγγελματία. Για να αρέσει στο κοινό της δεν διστάζει να υποφέρει, όπως ομολογεί η ίδια.

Διαβάστε ακόμα:

Ρημαγμένη βασίλισσα που δεν χάνει το στέμμα