ΚΟΚΑΙΝΗ Ο ΓΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ

 

Σήμερα η δουλειά γίνεται στο αρπακόλλα. Όποια είδηση βγει στην τσάρκα επιτόπου τη σερβίρουν τα μήντια χωρίς να την αξιολογούν και χωρίς να την ψάχνουν. Γι' αυτό τρως στη μάπα τη σοβαρή πληροφορία, το πολύ σοβαρό γεγονός, δίπλα σε μία μπαρούφα. Φοβερό, ε; Σα να βλέπεις μαζύ μια γυναίκα κλάσεως, κομψή και γοητευτική, με μια φάλαινα, και άσχημη και κοντή.

Διώξανε από το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ τον 44χρονο γιο του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, διότι έκανε χρήση κοκαϊνης. Αυτή είναι η είδηση. Ότι ο Χάντερ Μπάιντεν, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε θετικός σε τεστ για ναρκωτικά. Κι αυτός, ο γιος του Νο2 στις ΗΠΑ, μετά τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ανεγνώρισε την ενοχή του, εξέφρασε τη λύπη του αλλά και τη ντροπή του επειδή δικαιολογημένα το ναυτικό τον απάλλαξε.

Παληά στις εφημερίδες κρατούσαν “αρχεία”, γι' αυτό “πλούτιζαν” μια είδηση αν χρειαζόταν δημοσιογραφική “επένδυση”. Κανένα μέσο, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν έγραψε αυτό που θα αναφέρω. Φοβερά πράγματα. Κοκαϊνη έπινε και η Άσλυ Μπάιντεν, η κόρη του αντιπροέδρου.

Τον Μάρτιο του 2009 η 27χρονη τότε Άσλυ σνιφάρει κοκαϊνη, σε πάρτυ. Ένα κωλόπαιδο, φίλος της, την έγραψε σε βίντεο, 13 λεπτών. Στέλνει 90 δευτερόλεπτα από το video στην εφημερίδα “”The New York Post” και τους ζητάει 1,5 δολάρια. Τελικά μείωσε τη τιμή στα 300.000.

Στο video η Άσλυ, ένα κόκκινο καλαμάκι από το στόμα της το βάζει στη μύτη και ρουφάει από το ρουθούνι της τρεις “γραμμές” λευκής σκόνης. Τελικά, το video πουλήθηκε 188.000 από την κοινωνική ιστοσελίδα κριτικής, radonline.com

Το τελευταίο: Ο Τζο Μπάιντεν έχει κάνει εκστατεία κατά των ναρκωτικών, πριν γίνει γνωστό το επεισόδιο με την κόρη του. Ο δε Ομπάμα στην αυτοβιογραφία του με τίτλο “Όνειρα από τον πατέρα μου” έχει παραδεχθεί ότι στα νειάτα του έκανε χρήση μαριχουάνας και κοκαϊνης.

Διαβάστε ακόμα:

Η Αλαμουντίν κατάργησε τον Τσίπρα